Topaanbiedingen in Middelburg

Specials voor jou

Top winkels

Middelburg

Middelburg is een historische stad waarvan veel van de verdedigingswerken bewaard zijn gebleven, zoals de gracht. Het is ook niet voor niets de hoofdstad van Zeeland. Middelburg staat bekend om het Zeeuws Museum en de Schouwburg, die onderdeel is van Zeeland Theater.

Naast genieten van kunst en cultuur kan je ook leuk winkelen in Middelburg. Je kan er terecht voor leuke schoenen, kleding en accessoires. Ook elektronische accessoires zoals een smartphone kan je  in Middelburg kopen.

Voor mode kan je terecht bij de WE store, Hema, H&M, Dolcis en andere winkels. Deze liggen vooral aan de Lange Delft, de winkelstraat van Middelburg. Vergeet ook niet de zijstraten te bezoeken voor andere leuke winkels.

Buiten het centrum kan je in de Media Markt, naast de Leen Bakker terecht voor je game’s, TV’s, laptop en andere elektronische gadgets. 

De openingstijden in Middelburg zijn maandag van 11.00 tot 18.00 uur. De rest van de week kan je beginnen met shoppen om 9.00 uur. Elke donderdag is koopavond. De koopzondag is iedere eerste zondag van de maand van 13.00 tot 17.00 uur. 

Tiendeo in jouw stad

Bekijk folders en aanbiedingen van winkels in andere steden

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO gebruikt cookies om zijn diensten aan te bieden, advertenties te personaliseren en verkeer te analyseren. U kunt uw privacyinstellingen aanpassen wanneer u maar wilt.