Top aanbiedingen in Lelystad

Specials voor jou

Top winkels

Alerts van Tiendeo

Ik wil de laatste tiendeo folders en exclusieve aanbiedingen van Tiendeo in Lelystad ontvangen

Bekijk onze Privacybeleid

Top categorieën

Aanbevolen producten

Winkelcentra in Lelystad

Toon meer
Lelystad

lelystadDe Oostvaarders Plassen, Laserdome, het Belevenissen Bos, Tom Creeks Fishing Adventure, leren vliegen op Lelystad Airport en een slipcursus bij de ANWB Drivers Academy. Er is genoeg te doen in Lelystad en dan is winkelen nog niet eens genoemd. Naast de outlet Batavia Stad kan je ook in het centrum van Lelystad een dagje shoppen.

Een leuke bril of andere accessoires zijn te vinden bij Eye Wish Opticiens en Lucardi Juweliers.  Ook voor kleding en schoenen kan je naar de hoofdstad van Flevoland. Je hebt er namelijk onder andere de New Yorker, Steps, Van Haren, Coolcat en andere kleding of schoenenwinkels.

Even bijkomen van het shoppen kan bij La Place, New York Pizza, Bakker Bart, Subways en andere eetgelegenheden in Lelystad.

De openingstijden in Lelystad zijn maandag van 10.00 tot 18.00 uur. Doordeweeks kan je winkelen vanaf 9.00 tot 18.00 uur. De koopavond is elke Donderdag . De koopzondag in Lelystad is elke laatste zondag van de maand van 12.00 tot 17.00 uur. Bekijk of de winkel waar jij heen wilt meedoet met de koopzondag op Tiendeo. 

TIENDEO INTERNATIONAL

Doorgaan naar Tiendeo
Download de Tiendeo app