Tiendeo official website
  • Logo Op=Op
  • Logo Zuivelhoeve
  • Logo Flits
  • Logo Wereldwinkel
  • Logo AltijdGoedSlapen
  • Logo Vuurwerkbestelling.nl

Welke aanbiedingen kan ik vinden in Leeuwarden?

Vind de beste kortingen die worden aangeboden door je favoriete winkels in Leeuwarden op Tiendeo. Bekijk de flyers voor de Op=Op, Zuivelhoeve, Flits en mis geen enkele korting. Hier op Tiendeo, hebben we momenteel 356 actieve catalogi in Leeuwarden en 1278 winkels.

Leeuwarden

Leeuwarden

Leuke adresjes en winkelgebieden in Leeuwarden

çEen bezoek aan de gevangenis Blokhuispoort, Speelparadijs Grote Kijzer, Aqua Zoo Friesland een paar redenen om eens naar Leeuwarden te gaan. De belangrijkste reden zijn natuurlijk de winkels je kan ontzettend leuk winkelen in de Friese hoofdstad.

 

In het centrum kan je voor echte koopjes naar de Kringloop XXL. Wil je toch iets meer dan kan je ook naar de Hema aan de Nieuwestad, waar alle leuke winkels aan liggen. Vergeet ook niet de zijstraatjes voor leuke lokale winkels. Deze grachtstraat heeft ook de V&D, H&M en juwelier Lucardi. Voor je hele outfit kan je naar Leeuwarden gaan. Kleding, schoenen, accessoires noem het maar op. Ook voor je hobby kan je terecht in Leeuwarden.

 

De openingstijden van Leeuwarden zijn maandag van11.00 tot 18.00 uur. Doordeweeks kan je vanaf 9.30 beginnen met winkelen. De koopavond is Donderdag en de laatste zondag van de maand is koopzondag. Je kan dan tussen 12.00 en 17.00 shoppen in Leeuwarden. Bekijk op Tiendeo of de winkel die jij zoekt ook in Leeuwarden is.