Topaanbiedingen in Leeuwarden

Specials voor jou

Top winkels

Leeuwarden

Leeuwarden

Leuke adresjes en winkelgebieden in Leeuwarden

çEen bezoek aan de gevangenis Blokhuispoort, Speelparadijs Grote Kijzer, Aqua Zoo Friesland een paar redenen om eens naar Leeuwarden te gaan. De belangrijkste reden zijn natuurlijk de winkels je kan ontzettend leuk winkelen in de Friese hoofdstad.

 

In het centrum kan je voor echte koopjes naar de Kringloop XXL. Wil je toch iets meer dan kan je ook naar de Hema aan de Nieuwestad, waar alle leuke winkels aan liggen. Vergeet ook niet de zijstraatjes voor leuke lokale winkels. Deze grachtstraat heeft ook de V&D, H&M en juwelier Lucardi. Voor je hele outfit kan je naar Leeuwarden gaan. Kleding, schoenen, accessoires noem het maar op. Ook voor je hobby kan je terecht in Leeuwarden.

 

De openingstijden van Leeuwarden zijn maandag van11.00 tot 18.00 uur. Doordeweeks kan je vanaf 9.30 beginnen met winkelen. De koopavond is Donderdag en de laatste zondag van de maand is koopzondag. Je kan dan tussen 12.00 en 17.00 shoppen in Leeuwarden. Bekijk op Tiendeo of de winkel die jij zoekt ook in Leeuwarden is. 

Tiendeo in jouw stad

Bekijk folders en aanbiedingen van winkels in andere steden

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO gebruikt cookies om zijn diensten aan te bieden, advertenties te personaliseren en verkeer te analyseren. U kunt uw privacyinstellingen aanpassen wanneer u maar wilt.