Topaanbiedingen in Kerkrade

Specials voor jou

Top winkels

Kerkrade

KerkradeBowlen in Fitland, dansen in Mixx een paar redenen om eens naar Kerkrade te gaan. Voor het bowlen of uitgaan kan je ook nog winkelen in het centrum van de stad.

Er zijn verschillende winkels die kleding, schoenen, tassen en accessoires aanbieden in deze Zuid-Limburgse stad. Zoals Jola Mode, Takko Fashion, Scapino en ook Mannenmode Geilenkirchen. Als je een sportieveling of buitenpersoon bent kan je bij Decathlon winkelen in Kerkrade. Deze winkel verkoopt alles dat met sport of buitenhobby’s te maken heeft. Ook voor de verbetering van je zintuigen kan je naar Beter horen en Bemelmans Optiek. Er is dus voor iedereen wat.

Heb je na het verkennen van de stad lekkere trek dan zijn er meer dan genoeg lunchrooms en restaurants op de Markt om een hapje te eten en een glaasje te drinken.

De openingstijden in Kerkrade zijn op maandag van 13.00 tot 18.00 uur. Vanaf dinsdag kan je om 9.00 uur beginnen met shoppen. De koopavond is elke donderdag en de koopzondag is elke laatste of een na laatste zondag van de maand. 

Tiendeo in jouw stad

Bekijk folders en aanbiedingen van winkels in andere steden

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO gebruikt cookies om zijn diensten aan te bieden, advertenties te personaliseren en verkeer te analyseren. U kunt uw privacyinstellingen aanpassen wanneer u maar wilt.