Tiendeo official website
  • Logo Lidl
  • Logo Action
  • Logo Aldi
  • Logo Albert Heijn
  • Logo Plus
  • Logo Medipoint

Welke aanbiedingen kan ik vinden in Kampen?

Vind de beste kortingen die worden aangeboden door je favoriete winkels in Kampen op Tiendeo. Bekijk de flyers voor de Lidl, Action, Aldi en mis geen enkele korting. Hier op Tiendeo, hebben we momenteel 371 actieve catalogi in Kampen en 1717 winkels.

Kampen

KampenKampen is een historische stad met een stedelijk museum, maar het is natuurlijk veel interessanter om een stadwandeling te maken. Dan kan je genieten van de prachtige gevels die de Hanzestad heeft gebouwd in het verleden.

Een stadswandeling in Kampen is goed te combineren met een dagje winkelen. De Oudestraat is een lange winkelstraat met veel zijstraatjes waar je ook leuke winkeltjes en boutiques kan vinden. Voor kleding, schoenen en tassen kan je terecht bij Van Haren, MS mode, scapino, Hema, Dolcis en vele andere winkels. Er zijn in Kampen ook relatief veel lokale modebedrijven, zoals De Lange schoenen, Dee-z, Alex Esser Mode en nog veel meer.

Ook voor accessoires ben je in Kampen aan het goede adres. Er zijn meerdere juweliers zoals juwelier Tausch. Daarnaast kan je ook goud verkopen en inkopen Bij Thijs.

Wil je het goedkoper houden, dan kan je ook naar de kringloopwinkel Kringloopkampen.

De openingstijden in kampen zijn op maandag van 10.00 tot uur, maar je kan vanaf 8.30 al naar de markt op maandag. Op andere doordeweekse dagen van 9.00 tot 18.00 uur. De koopavond is Vrijdag tot 21.00 uur. Kampen heeft geen koopzondag.