Tiendeo official website
  • Logo Lidl
  • Logo Nettorama
  • Logo Action
  • Logo Dirk
  • Logo Aldi
  • Logo Albert Heijn

Welke aanbiedingen kan ik vinden in Huizen?

Vind de beste kortingen die worden aangeboden door je favoriete winkels in Huizen op Tiendeo. Bekijk de flyers voor de Lidl, Nettorama, Action en mis geen enkele korting. Hier op Tiendeo, hebben we momenteel 446 actieve catalogi in Huizen en 4459 winkels.

Huizen

HuizenNiet alleen Zuid-Afrika heeft een Tafelberg, ook Huizen heeft er één. Deze ‘berg’ is een bezoekje waard. Dit is vroeger waarschijnlijk een offerberg geweest, toen Nederland nog heidens was.

Dat is niet de enige reden om Huizen eens te bezoeken, want je kan in deze Noord-Hollandse plaats ook fijn winkelen. De Achterbaan is de bekendste winkelstraat, maar ook de wegen eromheen mag je niet vergeten. Zoals de Havenstraat, Middenweg en Voorbaan.

In Huizen kan je goed winkelen voor kleding, schoenen, accessoires en tassen. Er zijn een paar bekende winkels zoals de Hema, MS Mode, Jamin, Schoenenreus en Xenos. Toch is dit een goede plaats voor je eigen stijl want je kan ook naar De Lange Menstore, Handwerkspeciaalzaak de Pauw en Juwelier Sterk.

Ook voor je gadgets in huis kan je naar Huizen gaan. Voor audio met een moderne look kan je naar Bang & Olufsen.

De openingstijden in Huizen zijn op maandag van 11.00 tot 18.00 uur. Vanaf dinsdag kan je om 9.00 uur beginnen met shoppen. De koopavond is vrijdagavond tot 21.00 uur. De koopzondag heeft Huizen zes keer per jaar.