Topaanbiedingen in Huizen

Specials voor jou

Top winkels

Huizen

HuizenNiet alleen Zuid-Afrika heeft een Tafelberg, ook Huizen heeft er één. Deze ‘berg’ is een bezoekje waard. Dit is vroeger waarschijnlijk een offerberg geweest, toen Nederland nog heidens was.

Dat is niet de enige reden om Huizen eens te bezoeken, want je kan in deze Noord-Hollandse plaats ook fijn winkelen. De Achterbaan is de bekendste winkelstraat, maar ook de wegen eromheen mag je niet vergeten. Zoals de Havenstraat, Middenweg en Voorbaan.

In Huizen kan je goed winkelen voor kleding, schoenen, accessoires en tassen. Er zijn een paar bekende winkels zoals de Hema, MS Mode, Jamin, Schoenenreus en Xenos. Toch is dit een goede plaats voor je eigen stijl want je kan ook naar De Lange Menstore, Handwerkspeciaalzaak de Pauw en Juwelier Sterk.

Ook voor je gadgets in huis kan je naar Huizen gaan. Voor audio met een moderne look kan je naar Bang & Olufsen.

De openingstijden in Huizen zijn op maandag van 11.00 tot 18.00 uur. Vanaf dinsdag kan je om 9.00 uur beginnen met shoppen. De koopavond is vrijdagavond tot 21.00 uur. De koopzondag heeft Huizen zes keer per jaar. 

Tiendeo in jouw stad

Bekijk folders en aanbiedingen van winkels in andere steden

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO gebruikt cookies om zijn diensten aan te bieden, advertenties te personaliseren en verkeer te analyseren. U kunt uw privacyinstellingen aanpassen wanneer u maar wilt.