Topaanbiedingen in Hoorn (Friesland)

Specials voor jou

Hoorn (Friesland)

hoorn frieslandHoorn op Terschelling is alleen al een bezoekje waard vanwege het eiland zelf. Heel terschelling heeft lindbebouwing, in Hoorn komt dat ook terug. Er zijn verschillende Bed & Breakfast voor als je er langere tijd wilt verblijven. Je kan op een rustieke manier het dorp verkennen met paard en wagen bij Huifkarbedrijf Terpstra.

Gezellig lunchen of dineren kan ook in Hoorn bij de verschillende restaurants, zoals De Reis, Zonneweelde, Hotel Eethuis en De Koegelwiek.

Ontspanning kan ook bij Balans Huidverzorging in Hoorn. Geniet daar van een heerlijke verzorging van je gezicht en lichaam met verschillende massages.

Je kan ook naar de kinderboerderij en landbouwmuseum ’t Hooivak. Waar je kind de dieren mag vertroetelen en voeren. Zelfs een kalfje de fles geven hoort erbij. Het is ook erg leerzaam want je kind mag zelf boter maken en leert waar brood nu eigenlijk van gemaakt is.

De openingstijden in Hoorn (fr) zijn verschillend per bedrijf. De kinderboerderij is vooral tijdens schoolvakanties geopend tussen 11.00 en 17.00 uur.

Tiendeo in jouw stad

Bekijk folders en aanbiedingen van winkels in andere steden

TIENDEO INTERNATIONAL

Doorgaan naar Tiendeo

Download de Tiendeo app

Dankzij het gebruik van cookies verbeteren we Tiendeo voortdurend. Door verder te surfen, aanvaardt u het gebruik ervan. Details weergeven