Tiendeo official website
  • Logo Lidl
  • Logo Action
  • Logo Dirk
  • Logo Aldi
  • Logo Albert Heijn
  • Logo Plus

Welke aanbiedingen kan ik vinden in Hoorn?

Vind de beste kortingen die worden aangeboden door je favoriete winkels in Hoorn op Tiendeo. Bekijk de flyers voor de Lidl, Action, Dirk en mis geen enkele korting. Hier op Tiendeo, hebben we momenteel 377 actieve catalogi in Hoorn en 2299 winkels.

Hoorn

hoornHoorn is een bezoekje waard. Je kan een ritje maken met de stroomtram en de watertaxi. Je kan cultuur in je opnemen in het Westfriese Museum en  het Museum van de 20e Eeuw.

Dat is niet het enige want je kan super gezellig winkelen in Hoorn. De Huesmolen is het grootste overdekte winkelcentrum van Hoorn. Met een gratis winkelpas kan je de aanbiedingen en nieuwsbrief krijgen. Je kan brillen kopen bij Eye Wish Opticiens, naar de verschillende kappers gaan en praktische dingen kopen bij de Blokker in dit winkelcentrum.

In het centrum van Hoorn heb je de winkelstraten Nieuwsteeg en Grote Noord. Daar kan je de Hema, V&D, Coolcat, Manfield, Hunkemöller en andere winkels vinden.

Ook voor een juwelier hoef je in Hoorn niet lang te zoeken. Er zijn meerdere juweliers in deze Noord-Hollandse stad. Zoals De Wolf Juweliers en voor kleinere prijzen de Six.

Voor de echt kleinere prijzen kan je in het noorden van Hoorn naar de kringloopwinkel Noppes.

De openingstijden in Hoorn zijn op maandag van 11.00 tot 18.00 uur. Op andere doordeweekse dagen kan je vanaf 9.00 uur beginnen. De koopavond is Donderdag. De koopzondag is elke zondag in Hoorn, winkeliers mogen zelf hun openingstijden bepalen.