Tiendeo official website
  • Logo Lidl
  • Logo Nettorama
  • Logo Action
  • Logo Aldi
  • Logo Albert Heijn
  • Logo Plus

Welke aanbiedingen kan ik vinden in Heerlen?

Vind de beste kortingen die worden aangeboden door je favoriete winkels in Heerlen op Tiendeo. Bekijk de flyers voor de Lidl, Nettorama, Action en mis geen enkele korting. Hier op Tiendeo, hebben we momenteel 386 actieve catalogi in Heerlen en 1739 winkels.

Heerlen

heerlenHeerlen ligt in Zuid-Limburg, je kan er naar Kasteel Hoensbroek. Je hebt ook het Thermenmuseum waarbij je Romeinse opgravingen kan bekijken. Daarnaast kan je je ook verdiepen in de mijnindustrie in het Nederlandse Mijnmuseum.

Dat zijn niet de enige redenen om eens naar Heerlen te gaan. Je kan er namelijk ook gezellig winkelen. In Heerlen kan je terecht voor allerlij dingen, zoals schoenen, kleding, brillen, accessoires, tassen en nog veel meer. In het centrum heb je aan de Saroleastraat de leukste winkels, zoals Invito, Actiesport, Ziengs, Dolcis, Hema en andere winkels. Loop ook de zijstraatjes in voor lokale boutiques.

Ook het winkelcentrum Corio dat aan die Saroleastraat ligt vind je de bekendste winkels. In dit overdekte winkelcentrum kan je shoppen bij de H&M, Sandwich, Mango en andere winkels.

Dat is niet het enige winkelcentrum van Heerlen. Je kan ook naar ’t Loon gaan. Dit overdekte winkelcentrum heeft verschillende chocolaterieën, de C&A, Hunkemöller, Lucardi en andere winkels in de aanbieding. Er is zelfs een speciale carnaval-winkel.

In Heerlen zijn de openingstijden maandag van 13.00 tot 18.00 uur. Op andere doordeweekse dagen kan je beginnen vanaf 9.30 uur. De koopavond is Donderdag. Het is elke zondag koopzondag.