Topaanbiedingen in Heerlen

Specials voor jou

Top winkels

Heerlen

heerlenHeerlen ligt in Zuid-Limburg, je kan er naar Kasteel Hoensbroek. Je hebt ook het Thermenmuseum waarbij je Romeinse opgravingen kan bekijken. Daarnaast kan je je ook verdiepen in de mijnindustrie in het Nederlandse Mijnmuseum.

Dat zijn niet de enige redenen om eens naar Heerlen te gaan. Je kan er namelijk ook gezellig winkelen. In Heerlen kan je terecht voor allerlij dingen, zoals schoenen, kleding, brillen, accessoires, tassen en nog veel meer. In het centrum heb je aan de Saroleastraat de leukste winkels, zoals Invito, Actiesport, Ziengs, Dolcis, Hema en andere winkels. Loop ook de zijstraatjes in voor lokale boutiques.

Ook het winkelcentrum Corio dat aan die Saroleastraat ligt vind je de bekendste winkels. In dit overdekte winkelcentrum kan je shoppen bij de H&M, Sandwich, Mango en andere winkels.

Dat is niet het enige winkelcentrum van Heerlen. Je kan ook naar ’t Loon gaan. Dit overdekte winkelcentrum heeft verschillende chocolaterieën, de C&A, Hunkemöller, Lucardi en andere winkels in de aanbieding. Er is zelfs een speciale carnaval-winkel.

In Heerlen zijn de openingstijden maandag van 13.00 tot 18.00 uur. Op andere doordeweekse dagen kan je beginnen vanaf 9.30 uur. De koopavond is Donderdag. Het is elke zondag koopzondag. 

Tiendeo in jouw stad

Bekijk folders en aanbiedingen van winkels in andere steden

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO gebruikt cookies om zijn diensten aan te bieden, advertenties te personaliseren en verkeer te analyseren. U kunt uw privacyinstellingen aanpassen wanneer u maar wilt.