Top aanbiedingen in Heerhugowaard

Specials voor jou

Top winkels

Alerts van Tiendeo

Ik wil de laatste tiendeo folders en exclusieve aanbiedingen van Tiendeo in Heerhugowaard ontvangen

Bekijk onze Privacybeleid

Winkelcentra in Heerhugowaard

Toon meer
Heerhugowaard

Heerhugowaard is een stad die grenst aan Alkmaar. Je kan er recreëren en in de omgeving fietsen. In het grote overdekte winkelcentrum kan je lekker shoppen voordat je een filmpje pakt in de bioscoop bij het centrum.

Winkelen kan in Heerhugowaard met elk weertype. Een regenachtige dag hoeft je dus niet tegen te houden om die perfecte outfit bij elkaar te shoppen. Het winkelcentrum de Middenwaard heb je meer dan 100 verschillende winkels.

Voor kleding, schoenen, accessoires, tassen en andere mode-items kan je terecht bij Adam Menswear, Bonita, C&A, Coolcat, Didi, H&M en andere winkels.

Er zijn verschillende juweliers in het winkelcentrum. Zo kan je naar Juwelier Schouten, MKM Design, Time Square en Iene miene Mud.

De openingstijden van de Middenwaard zijn op maandag van13.00 tot 18.00 uur. Op andere doordeweekse dagen kan je beginnen met shoppen om 9.30 uur. Elke vrijdag is er koopavond. De Albert Heijn en Deka Markt zijn elke zondag geopend. De koopzondag is voor volgend jaar nog niet bepaald, maar tot 4 januari kan je er elke zondag terecht. 

Doorgaan naar Tiendeo
Download de Tiendeo app