Topaanbiedingen in Heemskerk

Specials voor jou

Top winkels

Heemskerk

Het Noord Hollands Duinreservaat naast Heemskerk is zeker een bezoek waard, maar ook Heemskerk zelf is een leuke stad om eens te bezoeken. Je kan er namelijk erg leuk winkelen. Je hebt er niet alleen de Hema, Kruidvat en andere winkels voor je basisbehoeften, maar ook leuke winkels voor kleding, schoenen, tassen en accessoires.

Aan de Kerkweg,  Van Coevenhovenstraat en Deutzstraat heb je de meeste winkels. Je kan daar de Scapino en veel lokale boetieks zoals De Pee Mannenmode en Pierre Schoenenmode. Ook voor je kind kan je naar de Bart Smit.

Daarnaast vind je hier ook veel kappers om je look helemaal af te maken. Ook zijn er in Heemskerk meerdere juweliers te vinden, zoals Juwelier Ibink en Beers en Komen Jewels.

De openingstijden in Heemskerk zijn op maandag van 11 tot 17.30 uur. Vanaf dinsdag kan je om 9 uur beginnen met winkelen. De koopavond is donderdag tot 21 uur. De koopzondag is elke zondag van 10 tot 17 uur. 

Tiendeo in jouw stad

Bekijk folders en aanbiedingen van winkels in andere steden

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO gebruikt cookies om zijn diensten aan te bieden, advertenties te personaliseren en verkeer te analyseren. U kunt uw privacyinstellingen aanpassen wanneer u maar wilt.