Topaanbiedingen in Harderwijk

Specials voor jou

Top winkels

Harderwijk

Het dolfinarium in Harderwijk is in Nederland al bijna een gezegde. Dat is niet de enige reden om eens naar Harderwijk te gaan. Voor jong en oud kan je er namelijk ook super leuk winkelen. Heb je een baby opkomst of al bij je? Dan kan je naar het babyhuys, waar allerlei babyspullen en kleding te koop is.

Voor jezelf kan je ook goed winkelen in Harderwijk. Kleding, schoenen, tassen en accessoires zijn te koop in de verschillende winkels in het centrum. Rond het Hortuspark heb je verschillende winkelstraten zoals de Donkerstraat, Wolleweverstraat en de Luttekepoortstraat. Ook de zijstraten hebben leuke shops te bieden.

Zo vind je in Harderwijk de Bruna, Hema, Rituals, Scapino, Jack en Johnes en vele andere winkels. Voor sieraden kan je naar Reuyl Juwelier.

De openingstijden in Harderwijk zijn op maandag van 11 tot 18 uur. Vanaf dinsdag kan je beginnen met shoppen om 9 uur. De koopavond is elke vrijdag tot 21.00 uur. Harderwijk heeft geen koopzondag.  

Tiendeo in jouw stad

Bekijk folders en aanbiedingen van winkels in andere steden

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO gebruikt cookies om zijn diensten aan te bieden, advertenties te personaliseren en verkeer te analyseren. U kunt uw privacyinstellingen aanpassen wanneer u maar wilt.