Topaanbiedingen in Hardenberg

Specials voor jou

Top winkels

Aanbevolen producten

Hardenberg

HardenbergHardenberg is een leuke gemeente om actieve dingen te ondernemen. Er zijn meer dan 600 wandelroutes en je kan kanovaren in de rivier de Vecht. Als je klaar bent met het varen kan je ook genieten van de winkels in Hardenberg.

In het winkelcentrum van Hardenberg kan je bij verschillende straten leuk winkelen. De bekendste straten zijn de Voorstraat en Fortuinstraat. Je kan er terecht voor kleding, schoenen en electronische gadgets. Zo kan je in Hardenberg onder andere naar de Schoenen Reus, Dixons, Bruna, Hema en Nicci. Ook lokale modewinkels zijn te vinden in Hardenberg, zoals AB Lenters Men’s Fashion en Beauty Casa voor een leuke tas of reiskoffer.

Als je tijdens het shoppen wil bijkomen heeft Hardenberg ook genoeg hotels en restaurants waar je kan lunchen of dineren.

De openingstijden van de winkels in Hardenberg zijn van 9.00 tot 18.00 uur. Elke donderdagavond kan je shoppen op de koopavond in Hardenberg. Hardenberg heeft over het algemeen geen koopzondag.  

Tiendeo in jouw stad

Bekijk folders en aanbiedingen van winkels in andere steden

TIENDEO INTERNATIONAL

Doorgaan naar Tiendeo

Download de Tiendeo app

Dankzij het gebruik van cookies verbeteren we Tiendeo voortdurend. Door verder te surfen, aanvaardt u het gebruik ervan. Details weergeven