Topaanbiedingen in Gouda

Specials voor jou

Top winkels

Gouda

goudaKaasmarkt, grachten, en ook het deel van het centrum dat een beschermd stadsgezicht heeft. Gegarandeerd een historische ervaring dus. Tijdens het winkelen kan je genieten van de historische gebouwen in het centrum van Gouda, zoals het 15e eeuwse stadhuis op de markt.

In Gouda is van alles te krijgen. Je kan er bij de boekhandel Verkaaikboeken verschillende boeken kopen. Ook voor sieraden is Gouda de stad om je inkopen te doen. Er zijn verschillende juweliers te vinden in het centrum van Gouda, zowel lokale als een juwelier zoals Lucardi.

Aan de Markt en Kleiweg heb je andere bekende winkels voor kleding, schoenen en tassen. Zoals de H&M, The Lady Sting, Coolcat, V&D, Hema en andere winkels.

Wil je het iets minder bond maken dan kan je ook naar de Kringloopwinkel Gouda net buiten het centrum.

Je kan maandag vanaf 12.00 uur beginnen met winkelen in Gouda. De openingstijden tijdens de rest van de werkweek zijn tussen 9.00 en 17.30 uur. De koopavond is op Donderdag. De koopzondag is de eerste zondag van de maand, tussen 12.00 en 17.00 uur. 

Tiendeo in jouw stad

Bekijk folders en aanbiedingen van winkels in andere steden

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO gebruikt cookies om zijn diensten aan te bieden, advertenties te personaliseren en verkeer te analyseren. U kunt uw privacyinstellingen aanpassen wanneer u maar wilt.