Topaanbiedingen in Goes

Specials voor jou

Top winkels

Goes

GoesPodium ’t Beest in Goes is een bezoekje waard voor een concert of theaterstuk. Daarvoor kan je een dagje winkelen in Goes. Je kan er terecht voor alles. Huishoudartikelen koop je bij de Hema, die zit naast Foto Verschoore waar je jouw filmrolletje kan laten ontwikkelen, of USB stick.

Uiteraard kan je in Goes ook terecht voor mode. Kleding, schoenen, tassen en accessoires zijn onder andere te vinden bij de V&D, WE store, Miss Etam, Bonita, Sacha, Score shoes en vele andere winkels. Het centrum heeft meerdere straten, dus je moet soms wel even zoeken voor je bij jouw droomwinkel bent. Daarom kan je de adressen op Tiendeo vinden.

Niet alleen voor kleding kan je terecht in Goes. Ook je huisinrichting kan je in Goes bij elkaar shoppen. De TMC woonwinkel heeft meubels, behang, verf en vloeren. Alles om je huis een thuis te maken.

De openingstijden in Goes zijn op maandag van 12 tot 17.30 uur. De rest van de week kan je beginnen met winkelen om 10.00 uur. De koopavond is donderdag tot 21 uur. Goes heeft alleen in mei, oktober koopzondag op de laatste zondag van de maand. In december is er de zondag voor kerst koopzondag

Tiendeo in jouw stad

Bekijk folders en aanbiedingen van winkels in andere steden

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO gebruikt cookies om zijn diensten aan te bieden, advertenties te personaliseren en verkeer te analyseren. U kunt uw privacyinstellingen aanpassen wanneer u maar wilt.