Topaanbiedingen in Emmen

Specials voor jou

Top winkels

Winkelcentra in Emmen Toon meer

Emmen

EmmenEmmen is een leuke stad om eens te bezoeken, vooral Dierenpark Emmen is erg bekend. De Vlindertuin is een onderdeel waar elke bezoeker van onder de indruk is.

Daarnaast kan je ook leuk winkelen in het uitgebreide centrum van Emmen. Je kan er terecht voor kleding, schoenen, accessoires, elektronica en nog veel meer. Alles wat je wilt hebben kan je in Emmen kopen. Er zijn een paar overdekte winkelcentra, vlak bij elkaar. Daar kan je naar de Douglas, V&D, Xenos, Hunkemöller, Six en andere winkels.

De Hoofdstaat en Noorderstraat zijn ook leuk om aan te winkelen. Daar vindt je de Hema, Media Markt en Lucardi. Als je even moet uitrusten van al het shoppen kan je daar ook lunchen bij Café de Brasserie en Café de Zwetser.

De openingstijden van de winkels in Emmen zijn op maandag van 13.00 tot 18.00 uur. De rest van de week kan je beginnen met shoppen vanaf 9.00 uur. Op donderdag is er koopavond tot 21.00 uur. Elke laatste zondag van de maand is er koopzondag. Elke koopzondag heeft ook een thema. 

Tiendeo in jouw stad

Bekijk folders en aanbiedingen van winkels in andere steden

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO gebruikt cookies om zijn diensten aan te bieden, advertenties te personaliseren en verkeer te analyseren. U kunt uw privacyinstellingen aanpassen wanneer u maar wilt.