Tiendeo official website
  • Logo Action
  • Logo Lidl
  • Logo Jumbo
  • Logo Albert Heijn
  • Logo Aldi
  • Logo Plus

Welke aanbiedingen kan ik vinden in Emmeloord?

Vind de beste kortingen die worden aangeboden door je favoriete winkels in Emmeloord op Tiendeo. Bekijk de flyers voor de Action, Lidl, Jumbo en mis geen enkele korting. Hier op Tiendeo, hebben we momenteel 265 actieve catalogi in Emmeloord en 787 winkels.

Emmeloord

Emmeloord is een stad midden in de Noordoostpolder. Je kan er een stadswandeling maken om deze “nieuwe” stad te ontdekken. Op die manier kom je gelijk achter alle leuke winkels die er in Emmeloord zijn.

Je kan shoppen voor kleding, schoenen, accessoires en andere zaken in Emmeloord. Voor het hele gezin zijn er winkels zodat iedereen aan zijn trekken komt. De Lange Nering is de winkelstraat van Emmeloord ook de vele zijstraten van deze winkelstraat moet je zeker niet vergeten tijdens het shoppen. Ook de lange en korte achterzijde moet je niet vergeten.               

Je vindt er onder andere de winkels Hema, Open 32, Steps en WE store voor de mode. Voor een beloning omdat je kind helemaal heeft meegewerkt kan je naar de Intertoys aan het begin, of eind, van de straat. Je kan bij Bijou Brigitte, Lucardi Juwelier en Juwelier Visser jezelf verwennen met prachtige sieraden. Voor echte koopjes kan je naar de kringloopwinkel die buiten het centrum bij de Leen Bakker zit.

De openingstijden in Emmeloord zijn maandag van 13.00 tot 18.00 uur. Vanaf dinsdag kan je om 10.00 uur beginnen met shoppen. De koopavond is elke vrijdag. Emmeloord heeft alleen in het voorjaar koopzondag.