Topaanbiedingen in Ede

Specials voor jou

Top winkels

Ede

edeHet Kröller- Müller Museum, Nationale Park de Hoge Veluwe. Ede ligt er ideaal voor. Daarnaast is de Oude Kerk in ede omgebouwd tot concertzaal. Deze stad op de Veluwe is zeker een bezoekje waard.

Je kan er niet alleen van kunst en cultuur genieten, maar ook een dagje shoppen. Kleding, schoenen, gadgets, games, accessoires, films voor alles kan je terecht in het diverse winkelcentrum van Ede. Aan de Grotestraat liggen de meeste winkels zoals de H&M, Miss Etam, Hema, Specsavers, T-mobile shop, Boek en Buro. Ook fietsen kan je kopen bij de Halfords voor een redding van je fietsvakantie.

Aan de Achterdoelen een parallelstraat van de Grotestraat kan je de V&D en Kijkshop vinden. Ook de Mediamarkt is in Ede te vinden, net buiten het winkelcentrum.

Als je even wilt bijkomen van al het winkelen kan je naar La Place, Bagels and Beans en andere lunchrooms van Ede.

De openingstijden in Ede zijn op maandag van 11.00 tot 18.00 uur. De rest van de week kan je tussen 9.30 en 18.00 uur shoppen. De koopavond is Vrijdag. De koopzondag is er alleen in het voorjaar.  

Tiendeo in jouw stad

Bekijk folders en aanbiedingen van winkels in andere steden

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO gebruikt cookies om zijn diensten aan te bieden, advertenties te personaliseren en verkeer te analyseren. U kunt uw privacyinstellingen aanpassen wanneer u maar wilt.