Topaanbiedingen in Dronten

Specials voor jou

Top winkels

Winkelcentra in Dronten Toon meer

Dronten

DrontenSchaatsen in de winter in de overdekte ijsbaan Leisure World Ice Center of juist skeeleren in de zomer. In Dronten is genoeg te doen, wil je juist iets rustiger aan doen, dan kan je namelijk ook golfen bij GolfResidentie Dronten.

Een dagje winkelen kan je ook doen in deze stad. Voor kleding, schoenen, sieraden en andere accessoires kan je hier terecht. Het stadshart wordt ook wel de Suydersee genoemd, hier kan je heerlijk winkelen. Je vindt er verschillende kledingwinkels zoals de Bonita, Vögele en Didimode. Er zijn ook meerdere lokale boetieks die leuke kleding en schoenen aanbieden. Je kan bij juwelier Mirella langs voor sieraden en horloges.

Ook voor elektronica kan je naar het centrum van Dronten. Je hebt er bijvoorbeeld de Expert en Telecombinatie. Ook lokale ondernemers zijn in deze tak te vinden.

De openingstijden in Dronten zijn maandag van 13 tot 18 uur. De rest van de week kan je beginnen met shoppen om 9 uur. De koopavond is vrijdag tot 21 uur. Elke laatste zondag van de maand is er koopzondag van 12 tot 17 uur. 

Tiendeo in jouw stad

Bekijk folders en aanbiedingen van winkels in andere steden

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO gebruikt cookies om zijn diensten aan te bieden, advertenties te personaliseren en verkeer te analyseren. U kunt uw privacyinstellingen aanpassen wanneer u maar wilt.