Tiendeo official website
  • Logo Op=Op
  • Logo Zuivelhoeve
  • Logo Limburgia
  • Logo Wereldwinkel
  • Logo AltijdGoedSlapen
  • Logo ASCI Technologies

Welke aanbiedingen kan ik vinden in Drachten?

Vind de beste kortingen die worden aangeboden door je favoriete winkels in Drachten op Tiendeo. Bekijk de flyers voor de Op=Op, Zuivelhoeve, Limburgia en mis geen enkele korting. Hier op Tiendeo, hebben we momenteel 401 actieve catalogi in Drachten en 1600 winkels.

Drachten

Het blotevoeten pad, watersport en het natuur en verkeerstuin met een vlindertuin zijn redenen om Drachten eens te bezoeken. Dat is niet het enige, want met geschoeide voeten kan je ook leuk winkelen in Drachten.

De straat Noorderbuurt en haar zijstraten behoren tot het winkelgebied van Drachten. Kleding, schoenen, accessoires, speelgoed en elektronische gadgets zijn te koop in Drachten. Je kan naar de Hema, H&M, Superstar, MS mode, Dixons, Bart Smit en vele andere winkels. Lokale boetiekjes verkopen kleding die je een unieke uitstraling geven. Een echt koopje scoor je bij de kringloopwinkel net buiten het winkelcentrum.

Ook voor verzorging kan je naar Drachten gaan. De Douglas en Ici Paris XL voor de perfecte dagcrème.

Om bij te komen van het shoppen kan je naar verschillende lunchrooms, cafés en restaurants voor verfrissing.

De openingstijden in Drachten zijn op maandag van 13.00 tot 18.00 uur. Vanaf dinsdag kan je om 9.30 uur beginnen met shoppen. De koopavond is donderdag tot 21.00 uur. Drachten heeft geen koopzondag.