Topaanbiedingen in Doetinchem

Specials voor jou

Top winkels

Doetinchem

doetinchemEen weekendje weg in Hotel Ruimzicht te Doetinchem. Naar de bioscoop gaan tijdens dit weekend en ontspannen in de sauna van Palestra. Winkelen in Doetinchem kan tijdens dit weekend ook niet ontbreken. Een dagje shoppen mag natuurlijk ook.

Je kan erg leuk winkelen in Doetinchem. Kleding, schoenen, tassen en accessoires kan je kopen in deze stad in de Achterhoek. In het centrum zijn vooral de Hamburgerstraat en Catharinastraat de bekende winkelstraten. Vergeet echter niet de zijstraatjes en parallelstraten. Daar zijn ook veel winkels te vinden. Uiteraard kan je de bekende winkels van de V&D, Hema en H&M vinden voor de mode.

Er zijn ook koopjes te vinden bij kringloopwinkel The second hand shop. Al het geld dat je daar uitgeeft gaat naar het goede doel.

De openingstijden in Doetinchem zijn op maandag van 13.00 tot 18.00 uur. De andere doordeweekse dagen kan je beginnen met winkelen vanaf 9.30 uur. De koopavond is Vrijdag. De koopzondag is elke laatste zondag van de maand tussen 12.00 en 17.00 uur. 

Tiendeo in jouw stad

Bekijk folders en aanbiedingen van winkels in andere steden

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO gebruikt cookies om zijn diensten aan te bieden, advertenties te personaliseren en verkeer te analyseren. U kunt uw privacyinstellingen aanpassen wanneer u maar wilt.