Tiendeo official website
  • Logo Lidl
  • Logo Nettorama
  • Logo Action
  • Logo Dirk
  • Logo Aldi
  • Logo Albert Heijn

Welke aanbiedingen kan ik vinden in Deventer?

Vind de beste kortingen die worden aangeboden door je favoriete winkels in Deventer op Tiendeo. Bekijk de flyers voor de Lidl, Nettorama, Action en mis geen enkele korting. Hier op Tiendeo, hebben we momenteel 364 actieve catalogi in Deventer en 2228 winkels.

Deventer

deventerDeventer is een bezoekje waard. Deventer heeft namelijk een speelgoedmuseum en het evenement Deventer op Stelten. Dan zijn er meer dan 150 buitentheatervoorstellingen zijn.

Daarnaast kan je ook erg leuk winkelen in Deventer. Deze stad aan de IJssel heeft een winkelcentrum met allerlei gezellige straatjes en steegjes. Je kan in Deventer terecht voor alle soorten winkels, zoals kleding, schoenen, brillen, asseccoires, fietsen werkelijk alles! De lange en korte Bisschopsstraat zijn de twee meest bekende winkelstraten van DeventerDaar zijn de Hema, H&M, The Sting, Specsavers en vele andere winkels aan te vinden. Ook de zijstraatjes zitten vol met leuke winkels van bekende merken en onbekende boetiekjes.

Ook voor het tussendoortje tijdens het winkelen kan je terecht bij de subways en La Place bij de V&D. Die ligt aan het eind van de Korte Bisschopstraat aan het begin van een prachtig plein, De Brink.

In Deventer zijn de normale openingstijden maandag van 13.00 uur tot 18.00. Op andere doordeweekse dagen kan je beginnen met shoppen om 10.00 uur ’s ochtends. De koopavond in Deventer is op Donderdag. De winkels zijn dan tot 21.00 uur open . De koopzondag in Deventer is de eerste zondag van de maand. Je kan dan vanaf 12.00 uur tot 17.00 uur winkelen.