Topaanbiedingen in Deventer

Specials voor jou

Top winkels

Winkelcentra in Deventer Toon meer

Deventer

deventerDeventer is een bezoekje waard. Deventer heeft namelijk een speelgoedmuseum en het evenement Deventer op Stelten. Dan zijn er meer dan 150 buitentheatervoorstellingen zijn.

Daarnaast kan je ook erg leuk winkelen in Deventer. Deze stad aan de IJssel heeft een winkelcentrum met allerlei gezellige straatjes en steegjes. Je kan in Deventer terecht voor alle soorten winkels, zoals kleding, schoenen, brillen, asseccoires, fietsen werkelijk alles! De lange en korte Bisschopsstraat zijn de twee meest bekende winkelstraten van DeventerDaar zijn de Hema, H&M, The Sting, Specsavers en vele andere winkels aan te vinden. Ook de zijstraatjes zitten vol met leuke winkels van bekende merken en onbekende boetiekjes.

Ook voor het tussendoortje tijdens het winkelen kan je terecht bij de subways en La Place bij de V&D. Die ligt aan het eind van de Korte Bisschopstraat aan het begin van een prachtig plein, De Brink.

In Deventer zijn de normale openingstijden maandag van 13.00 uur tot 18.00. Op andere doordeweekse dagen kan je beginnen met shoppen om 10.00 uur ’s ochtends. De koopavond in Deventer is op Donderdag. De winkels zijn dan tot 21.00 uur open . De koopzondag in Deventer is de eerste zondag van de maand. Je kan dan vanaf 12.00 uur tot 17.00 uur winkelen. 

Tiendeo in jouw stad

Bekijk folders en aanbiedingen van winkels in andere steden

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO gebruikt cookies om zijn diensten aan te bieden, advertenties te personaliseren en verkeer te analyseren. U kunt uw privacyinstellingen aanpassen wanneer u maar wilt.