Topaanbiedingen in Delft

Specials voor jou

Top winkels

Winkelcentra in Delft Toon meer

Delft

delftHet eerste waar je aan denkt bij Delft is Delfts Blauw. Dit is ook te zien in de stad als je hem bezoekt.  Je kan ook de fabriek die Delfts Blauw maakt bezoeken.

Dat is natuurlijk niet het enige waarom Delft leuk is. Ook voor een dagje winkelen kan je naar Delft gaan. Van de Ikea tot aan de Hema, alles is te vinden in Delft. Je kan er ook bij verschillende boekhandels terecht als je een boek wilt kopen. 

Verspreid tussen alle steegjes en straatjes in het centrum van delft kan je verschillende winkels vinden, zoals de Bart Smit, de Kijkshop en Steps Mode. Daarnaast heb je ook winkelgebied De Veste waar je de V&D, H&M, C&A en nog veel meer kan vinden.

Als je tussen het shoppen door nog even wat wilt eten zijn er meer dan genoeg lunchrooms voor een hapje.

De Markt in Delft is natuurlijk ook bekend. Op dit plein is elke donderdag een markt met wel 150 kramen. De openingstijden zijn op maandag van 13.00 tot 18.00 uur. Elke Vrijdagavond is er koopavond tot 21.00 uur. Elke zondag is het koopzondag tussen 12.00 en 17.00 uur. 

Tiendeo in jouw stad

Bekijk folders en aanbiedingen van winkels in andere steden

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO gebruikt cookies om zijn diensten aan te bieden, advertenties te personaliseren en verkeer te analyseren. U kunt uw privacyinstellingen aanpassen wanneer u maar wilt.