Topaanbiedingen in De Bilt

Specials voor jou

De Bilt

De Bilt is het meest bekend van de weermetingen en de doorslaggevende metingen voor een warmtegolf of koudegolf. Dat is niet het enige waar De Bilt om bekend mag staan.

Je kan namelijk ook leuk winkelen in De Bilt aan de Hessenweg en Looydijk kan je verschillende winkels vinden. Heb je een verjaardag? Dan zijn er meerdere banketbakkers die iets lekkers voor je kunnen maken, zoals Bakkerij Krijger, Banketbakkerij van Ingen en nog vele anderen.

Moet je voor een feestje de perfecte outfit bij elkaar shoppen? Voor kleding, schoenen, accessoires en tassen kan je ook terecht in De Bilt. Je kan naar Andre’s Jeans & Casuals, Freewear, Hehenkamp Herenmode, Hema, Juwelier van Eck en vele andere winkels.

Een goed cadeau kan je kopen bij de Wereld Winkel, De Natuurwinkel, Gall & Gall en Bouwman Boeken.

De openingstijden in De Bilt zijn op maandag van 11.00 tot 18.00 uur. De andere doordeweekse dagen kan je om 10.00 uur beginnen met winkelen. De koopavond is op vrijdag tot 21.00 uur. De koopzondag is de zondag voor sinterklaas en de zondag voor kerst. Verder zijn tijdens Pasen de winkels ook open.   

Tiendeo in jouw stad

Bekijk folders en aanbiedingen van winkels in andere steden

TIENDEO INTERNATIONAL

Doorgaan naar Tiendeo

Download de Tiendeo app

Dankzij het gebruik van cookies verbeteren we Tiendeo voortdurend. Door verder te surfen, aanvaardt u het gebruik ervan. Details weergeven