Topaanbiedingen in Culemborg

Specials voor jou

Top winkels

Culemborg

Hartje Culemborg liggen verschillende winkelstraten waar je leuk kan shoppen. De Binnenpoort, Markt, Oude Vismarkt en Tollenstraat zijn de bekendste winkelstraten, maar vergeet ook niet de zijstraten om alle winkels te vinden.

Kleding, schoenen, accessoires en tassen zijn te koop bij verschillende bekende winkelketens zoals Hema, WE, Scapino en Jeans Centre. Ook de Juwelier Bouman Juwelen is een geschikte plek om je outfit af te maken met prachtige sieraden. Er zijn ook een aantal lokale boetieks waardoor je een unieke stijl bij elkaar kan winkelen.

De openingstijden in Culemborg zijn op maandag van 13 tot 17.30 uur. De rest van de week kan je beginnen met winkelen om 9.30 uur. De koopavond is elke vrijdag tot 21 uur. De koopzondag is elke laatste zondag van de maand en in de maanden juni en juli is ook op de tweede zondag van de maand een koopzondag. 

Tiendeo in jouw stad

Bekijk folders en aanbiedingen van winkels in andere steden

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO gebruikt cookies om zijn diensten aan te bieden, advertenties te personaliseren en verkeer te analyseren. U kunt uw privacyinstellingen aanpassen wanneer u maar wilt.