Topaanbiedingen in Castricum

Specials voor jou

Aanbevolen producten

Castricum

castricumCastricum is een stad waar iedereen kan winkelen. Je kan er terecht voor kleding, schoenen, tassen en woonaccessoires. Zo kan je naar de Hema, Steps, Didi, Blokker en vele andere winkels. Niet alleen voor dagelijkse kleding kan je naar Castricum. Voor een verkleedpartij kan je naar Greet Verkleed. Daar kan je de meest kleurrijke kostuums huren.  Voor theater en vrijgezellenfeesten.

Ook voor je badkamer kan je naar Castricum. Er is namelijk meer dan een leuke tandenborstel om je badkamer op te fleuren. Bij De Graaf badkamers kan je een hele nieuwe design inrichting kopen.

Houd je meer van het aankleden van je geest? Dan kan je ook boeken kopen bij de verschillende boekhandels in Castricum, zoals Boekhandel Libris. Daar is literatuur voor vermaak en ontwikkeling te vinden.

De openingstijden in Castricum zijn op maandag van 13 tot 18 uur. Vanaf dinsdag kan je om 9.30 uur beginnen met shoppen. Vrijdag is de koopavond tot 21 uur. De koopzondag is de eerste zondag van de maand. 

Tiendeo in jouw stad

Bekijk folders en aanbiedingen van winkels in andere steden

TIENDEO INTERNATIONAL

Doorgaan naar Tiendeo

Download de Tiendeo app

Dankzij het gebruik van cookies verbeteren we Tiendeo voortdurend. Door verder te surfen, aanvaardt u het gebruik ervan. Details weergeven