Topaanbiedingen in Born

Specials voor jou

Born

bornBorn is een klein dorpje in de taille van Limburg. Ze hebben er een mooi kasteel uit 1666. Dat is nu onderdeel van een dierenpark dat je kan bezoeken. Dat is niet het enige in Born, daar zit ook de NedCar fabriek waar auto’s in elkaar gezet worden.

Dat is niet het enige dat leuk is aan dit dorp met 5600 inwoners. Je kan er namelijk ook leuk winkelen. Voor kleding voor mannen en vrouwen kan je naar Ster Born. Een grote modewinkel van wel 350 vierkante meter.

De echte sportieveling kan naar Bardolino voor supplementen. Je kan er mooie lingerie kopen bij Body Fashion. Een mooi bloemstuk is ook snel gevonden bij Bloemenhuis Iris. Voor het voer van je huisdier kan je terecht bij Knops Dier en Tuin.  Voor een mooie zonneberil of andere bril kan je naar Optiek van Voorschot.

De openingstijden per winkel verschillen in Born, maar over het algemeen kan je tussen 10.00 en 18.00 uur winkelen. Bekijk de exacte openingstijden van de winkel die je zoekt in Born op Tiendeo. 

Tiendeo in jouw stad

Bekijk folders en aanbiedingen van winkels in andere steden

TIENDEO INTERNATIONAL

Doorgaan naar Tiendeo

Download de Tiendeo app

Dankzij het gebruik van cookies verbeteren we Tiendeo voortdurend. Door verder te surfen, aanvaardt u het gebruik ervan. Details weergeven