Topaanbiedingen in Beverwijk

Specials voor jou

Top winkels

Beverwijk

BeverwijkBeverwijk is de stad om eens een dagje te winkelen. In het winkelcentrum Beverhof kan je terecht voor iets lekkers tijdens een feest, bijvoorbeeld bij de Bakker Bart en de Multi Vlaai. Bovendien kan je er ook terecht voor kleding, schoenen en accessoires. Je kan er namelijk naar de Zeeman, Nikita’s Fashion en de Bristol.

Dan heb ik het nog niet over de Bazaar gehad, dat is de grootste overdekte markt van Europa! Je kan daar ook voor alles terecht, zoals beauty producten en behandelingen. Ook voor kleding, schoenen en accessoires is de Bazaar een bezoekje waard. Je huisdier verwennen met een nieuwe mand kan ook na een bezoekje aan deze markt. En ook jezelf verwennen met een nieuwe uitstraling in je huis kan in deze markt geregeld worden. Uiteraard biedt de bazaar ook voeding en entertainment.

De openingstijden in Beverwijk zijn van 8 tot 20 uur. De koopavond is donderdag tot 21 uur. De koopzondag is de laatste zondag van de maand tussen 12 en 17 uur. De Bazaar is alleen in het weekend geopend tussen 8.30 en 18 uur. 

Tiendeo in jouw stad

Bekijk folders en aanbiedingen van winkels in andere steden

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO gebruikt cookies om zijn diensten aan te bieden, advertenties te personaliseren en verkeer te analyseren. U kunt uw privacyinstellingen aanpassen wanneer u maar wilt.