Topaanbiedingen in Amsterdam-Zuidoost

Specials voor jou

Amsterdam-Zuidoost

amsterdam-zuidoostEen rondleiding in de Arena, het stadion van voetbalclub Ajax. De Heineken Music Hall, de Ziggo Dome en meerdere ateliers van kunstenaars. Amsterdam Zuidoost heeft veel te bieden, vooral ook het winkelcentrum de Amsterdamse Poort.

Je kan je outfit hier helemaal bij elkaar shoppen. Kleding, schoenen, accessoires, maar ook speelgoed en make-up en verzorgingsproducten kan je kopen in dit winkelgebied. Je vindt er de H&M, Intertoys, Ici Paris XL, WE store, Specsavers en ook andere winkels.

Om even bij te komen van al het shoppen kan je wat eten bij de KFC, McDonalds en Subways.

Kom je er juist voor je huis dan kan je ook naar de Praxis bouwmarkt die iets zuidelijker ligt. Ook de Ikea is in Amsterdam Zuidoost te vinden.

De openingstijden zijn maandag van 12.00 tot 18.00 uur. Op andere dagen kan je om 9.30 uur beginnen. Op Donderdag is er koopavond tot 21.00 uur. Elke laatste zondag van de maand is er koopzondag vanaf 12.00 tot 17.00 uur. Bekijk het adres van de winkel die jij zoekt in Amsterdam-Zuidoost op Tiendeo. 

Tiendeo in jouw stad

Bekijk folders en aanbiedingen van winkels in andere steden

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO gebruikt cookies om zijn diensten aan te bieden, advertenties te personaliseren en verkeer te analyseren. U kunt uw privacyinstellingen aanpassen wanneer u maar wilt.