Top winkels

Aanbiedingen

Winkelcentra in Alphen aan den Rijn

Bekijk alle winkelcentra
Alphen aan den Rijn

Alphen aan den RijnHet Archeon waar je het leven van de Romeinen kan zien. Het vogelpark Avi Fauna. Wijngaard Naescas waar Nederlande wijn wordt gemaakt. Zomaar een paar redenen om eens naar Alphen aan den Rijn te gaan. Voor het wijnproeven kan je ook nog gaan winkelen in deze stad aan de rivier de Oude Rijn.

Er zijn verschillende winkels in Alphen aan den Rijn voor mode en praktische zaken. Zo kan je naar de Kijkshop, maar ook naar de H&M. Voor kleding en schoenen kan je ook nog naar de Dolcis, Hema, Didi en andere winkels. Het centrum heeft een paar winkelstraten, zoals de Van Manderslootstraat, maar ook een overdekt winkelcentrum Aarhof.

De openingstijden van het centrum van Alphen aan den Rijn zijn op maandag tussen en uur. Op doordeweekse dagen kan je shoppen vanaf 9.00 tot 18.00 uur. De koopavond is Vrijdag tot 21.00 uur. Elke laatste of eerste zondag van de maand is er koopzondag tussen 12.00 en 17.00 uur. Bekijk de locatie en openingstijden van de winkel die jij zoekt op Tiendeo. 

    Aanbevolen producten