Topaanbiedingen in Almelo

Specials voor jou

Top winkels

Almelo

almeloAlmelo heeft Preston Palace, een plaats voor de ultieme ontspanning met zwembad, sauna en andere uitgaansgelegenheden onder één dak. Dat is natuurlijk niet de enige reden om Almelo te bezoeken. Je kan er namelijk ook leuk winkelen.

Kleding, schoenen, accessoires, speelgoed. Het is te krijgen in Almelo. De Hema is in het centrum te vinden aan de Galerij. De grootste winkelstraat is de Grotestraat.  Daar zit ook de juwelier Brummer Juweliers Shop en de kledingwinkels.

Dat niet alleen ook voor huis en tuin kan je terecht in Almelo. Voor bloemen en planten is er de Intratuin en voor goedkope meubelen kan je terecht bij de outlet store plus op de woonboulevard.

De openingstijden in Almelo zijn maandag van 12.00 tot 18.00 uur. Op andere werkdagen kan je beginnen met shoppen vanaf 9.00 uur. Op Donderdag is er koopavond tot 21.00 uur ’s avonds. Elke laatste zondag van de maand is er koopzondag in het centrum van Almelo. Je kan dan tussen 12.00 en 17.00 uur winkelen. Bekijk de openingstijden en locatie van de winkel die jij zoekt op Tiendeo. 

Tiendeo in jouw stad

Bekijk folders en aanbiedingen van winkels in andere steden

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO gebruikt cookies om zijn diensten aan te bieden, advertenties te personaliseren en verkeer te analyseren. U kunt uw privacyinstellingen aanpassen wanneer u maar wilt.