Top aanbiedingen in Alkmaar

Specials voor jou

Top winkels

Alerts van Tiendeo

Ik wil de laatste tiendeo folders en exclusieve aanbiedingen van Tiendeo in Alkmaar ontvangen

Bekijk onze Privacybeleid

Top categorieën

Aanbevolen producten

Winkelcentra in Alkmaar

Toon meer
Alkmaar

alkmaarAlkmaar heeft een jaarlijkse kaasmarkt. De rest van het jaar kan je terecht in het Hollands Kaasmuseum. Vind je varen en kaas niet zo interessant, dan is een bezoekje aan het Beatles museum misschien meer iets voor jou.

Als je dan bent aangekomen kan je gaan winkelen in Alkmaar. Je kan er kleding, schoenen, games en speelgoed kopen. In deze kaas-stad is er dus van alles wat. Aan de Langestraat zitten de bekende winkelketens zoals de H&M, Hema, Invito, Douglas en Intertoys. Ook voor lokale winkels kan je terecht in Alkmaar, want zij bezorgen toch wel de unieke shopervaring.

Naast de Langestraat zijn er nog veel andere zijstraatjes waar je kan winkelen. Een echte plaats om te ontdekken. Zo kan je er de Rituals, Bart Smit en Ecco Shop vinden.

De openingstijden zijn in Alkmaar van 9 uur ‘s ochtends tot 6 uur ’s avonds. Maandag kan je vanaf 1 uur ’s middags beginnen met shoppen alle andere  dagen kan je beginnen om negen uur ’s ochtends. De koopavond is elke Donderdagavond tot 21 uur en elke zondag is het vanaf 12 uur  koopzondag in Alkmaar! Bekijk of de winkel die je zoekt ook op zondag open is op Tiendeo. 

TIENDEO INTERNATIONAL

Doorgaan naar Tiendeo
Download de Tiendeo app