Topaanbiedingen in Alkmaar

Specials voor jou

Top winkels

Winkelcentra in Alkmaar Toon meer

Alkmaar

Alkmaar

Leuke adresjes en winkelgebieden in Alkmaar

Alkmaar heeft een jaarlijkse kaasmarkt. De rest van het jaar kan je terecht in het Hollands Kaasmuseum. Vind je varen en kaas niet zo interessant, dan is een bezoekje aan het Beatles museum misschien meer iets voor jou.

 

Als je dan bent aangekomen kan je gaan winkelen in Alkmaar. Je kan er kleding, schoenen, games en speelgoed kopen. In deze kaas-stad is er dus van alles wat. Aan de Langestraat zitten de bekende winkelketens zoals de H&M, Hema, Invito, Douglas en Intertoys. Ook voor lokale winkels kan je terecht in Alkmaar, want zij bezorgen toch wel de unieke shopervaring.

 

Naast de Langestraat zijn er nog veel andere zijstraatjes waar je kan winkelen. Een echte plaats om te ontdekken. Zo kan je er de Rituals, Bart Smit en Ecco Shop vinden.

 

De openingstijden zijn in Alkmaar van 9 uur ‘s ochtends tot 6 uur ’s avonds. Maandag kan je vanaf 1 uur ’s middags beginnen met shoppen alle andere  dagen kan je beginnen om negen uur ’s ochtends. De koopavond is elke Donderdagavond tot 21 uur en elke zondag is het vanaf 12 uur  koopzondag in Alkmaar! Bekijk of de winkel die je zoekt ook op zondag open is op Tiendeo. 

Tiendeo in jouw stad

Bekijk folders en aanbiedingen van winkels in andere steden

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO gebruikt cookies om zijn diensten aan te bieden, advertenties te personaliseren en verkeer te analyseren. U kunt uw privacyinstellingen aanpassen wanneer u maar wilt.