Tiendeo official website

Sligro folder!

Net gepubliceerd

Zoek je naar de beste Sligro aanbiedingen?

Als je op zoek bent naar de grootste Sligro aanbiedingen ben je hier op het juiste adres. Hier op Tiendeo, hebben wij alle catalogi zodat je geen online promoties hoeft te missen van Sligro of enige andere winkels in de Supermarkt categorie in jouw stad. Er zijn momenteel 6 Sligro catalogi on Tiendeo. Blader door de nieuwste Sligro catalogus "Sligro folder!" geldig vanaf van 24/4 tot tot 8/5 en begin nu met sparen!

Andere Supermarkt catalogi

  • Logo Lidl
  • Logo Jumbo
  • Logo Albert Heijn
  • Logo Aldi
  • Logo Makro
  • Logo Plus

Sligro, alle aanbiedingen binnen handbereik

Sligro

De Sligro verkoopt voedingsproducten aan food-proffesionals in onder andere de horeca. Het Sligro assortiment bestaat uit voeding, dranken en wijnen. De Sligro Food Group heeft vestigingen in heel Nederland zoals de Sligro Eindhoven, Sligro Den Bosch, Sligro Amsterdam en Sligro Maastricht. Bekijk de adressen van de Sligro online op Tiendeo.

 

Naast de kwantum korting die elke food ondernemer krijgt van de Sligro is het ook mogelijk om van extra Sligro aanbiedingen te profiteren. Bekijk daarom de laatste Sligro folder online op Tiendeo voordat je naar de Sligro gaat. De Sligro openingstijden van de Sligro bij jou in de buurt zijn op Tiendeo te zien.

 

Slimis is het online bestelsysteem van de Sligro.

De Sligro heeft in totaal 47 filialen waar je naartoe kunt gaan.

De Sligro heeft 11000 medewerkers.