Tiendeo official website

Speciale aanbiedingen voor u

Net gepubliceerd

Zoek je naar de beste Aldi aanbiedingen?

Als je op zoek bent naar de grootste Aldi aanbiedingen ben je hier op het juiste adres. Hier op Tiendeo, hebben wij alle catalogi zodat je geen online promoties hoeft te missen van Aldi of enige andere winkels in de Supermarkt categorie in jouw stad. Er zijn momenteel 4 Aldi catalogi on Tiendeo. Blader door de nieuwste Aldi catalogus "Speciale aanbiedingen voor u" geldig vanaf van 18/7 tot tot 1/8 en begin nu met sparen!

Andere Supermarkt catalogi

  • Logo Lidl
  • Logo Dirk
  • Logo Plus
  • Logo Aldi
  • Logo Nettorama
  • Logo Jumbo

Aldi, alle aanbiedingen binnen handbereik

De Duitse supermarkt Aldi staat bekend om de sobere winkels en spotgoedkope producten. In de Aldi folder vind je iedere week interessante aanbiedingen.

Over Aldi

Aldi staat bekend om haar streven om de beste prijzen en aanbiedingen te bieden aan haar klanten. Aldi heeft haar populariteit hier ongetwijfeld aan te danken: de laagst mogelijke prijzen voor een goede kwaliteit producten.

Dat Aldi in staat is om laag geprijsde producten aan te bieden in de Aldi folder, hebben ze grotendeels te danken aan hun ´geen poeha` benadering van de decoratie en de inrichting van de winkel, die desondanks een uitnodigende en vriendelijke uitstraling heeft. 

De producten van Aldi komen vaak als beste getest of beste koop uit consumententesten, waardoor je bijvoorbeeld van heerlijke wijn of zalm kan genieten tegen een lage prijs

Op Tiendeo bekijk je thuis al de Aldi folder en de openingstijden van het dichtstbijzijnde filiaal. Aldi publiceert wekelijks een nieuwe folder met aanbiedingen en laag geprijsde producten die vaak beperkt voorradig zijn. Wees er dus op tijd bij!

Ook op het gebied van elektronica heeft Aldi aantrekkelijke aanbiedingen, zoals de Medion low budget tablet of zeer scherp geprijsde smartphone's.

Aldi is een discount-supermarkt die werd opgericht in Duitsland in 1948 en in de afgelopen jaren de rest van Europa heeft veroverd.

In 1973 opende Aldi voor het eerst haar deuren in Nederland met een vestiging in Rotterdam.

Inmiddels heeft Aldi bijna 500 vestigingen in Nederland en vind je ze bijna overal.

Aldi heeft vaak ook goedkope kleding in de aanbieding. Je vindt deze aanbiedingen in de wekelijkse Aldi folder.