Tiendeo official website

Jumbo folder

Net gepubliceerd

Zoek je naar de beste Jumbo aanbiedingen?

Als je op zoek bent naar de grootste Jumbo aanbiedingen ben je hier op het juiste adres. Hier op Tiendeo, hebben wij alle catalogi zodat je geen online promoties hoeft te missen van Jumbo of enige andere winkels in de Supermarkt categorie in jouw stad. Er zijn momenteel 4 Jumbo catalogi on Tiendeo. Blader door de nieuwste Jumbo catalogus "Jumbo folder" geldig vanaf van 18/7 tot tot 1/8 en begin nu met sparen!

Andere Supermarkt catalogi

  • Logo Lidl
  • Logo Dirk
  • Logo Plus
  • Logo Aldi
  • Logo Nettorama
  • Logo Jumbo

Jumbo, alle aanbiedingen binnen handbereik

Jumbo is een populaire supermarkt in Nederland, bekend om de lage prijzen en fijne shopervaring. Bekijk de weekaanbiedingen in de Jumbo folder!

Over Jumbo

Jumbo, de supermarkt met de laagste prijsgarantie, is de laatste jaren uitgegroeid tot de één na grootste supermarktketen van Nederland. Vind je in dezelfde vestigingsplaats bij een andere supermarkt een blijvend lagere prijs? 

Meld dat dan bij jouw Jumbo supermarkt en ze passen direct de prijs aan. Naast scherpe prijzen, staat uitstekende service bij Jumbo voorop. Wekelijks liggen er nieuwe Jumbo aanbiedingen in de winkels. Reclame en Jumbo acties van Jumbo staan in de folder. De meeste Jumbo winkels zijn op zondag open. Kijk voor de koopzondag en andere openingstijden op Tiendeo.nl.

De Jumbo is in 1921 opgericht door Johan van Eerdt. De Jumbo heeft, na de overname van C100 in haar winkels en hoofdkantoor ongeveer 30.000 medewerkers.

Leuke feitjes over Jumbo:

Bij de Jumbo kun je sparen voor een dagje uit of een leuke voorstelling!

De naam Jumbo is, inderdaad, afkomstig van het Disney-olifantje Jumbo. 

Jumbo heeft ook een formule voor XL-supermarkten, Jumbo Large genaamd.