Vind Jumbo in je stad

Alle folders en aanbiedingen van Jumbo

Jumbo is een populaire supermarkt in Nederland, bekend om de lage prijzen en fijne shopervaring. Bekijk de weekaanbiedingen in de Jumbo folder!

Over Jumbo

Jumbo, de supermarkt met de laagste prijsgarantie, is de laatste jaren uitgegroeid tot de één na grootste supermarktketen van Nederland. Vind je in dezelfde vestigingsplaats bij een andere supermarkt een blijvend lagere prijs? 

Meld dat dan bij jouw Jumbo supermarkt en ze passen direct de prijs aan. Naast scherpe prijzen, staat uitstekende service bij Jumbo voorop. Wekelijks liggen er nieuwe Jumbo aanbiedingen in de winkels. Reclame en Jumbo acties van Jumbo staan in de folder. De meeste Jumbo winkels zijn op zondag open. Kijk voor de koopzondag en andere openingstijden op Tiendeo.nl.

De Jumbo is in 1921 opgericht door Johan van Eerdt. De Jumbo heeft, na de overname van C100 in haar winkels en hoofdkantoor ongeveer 30.000 medewerkers.

Leuke feitjes over Jumbo:

Bij de Jumbo kun je sparen voor een dagje uit of een leuke voorstelling!

De naam Jumbo is, inderdaad, afkomstig van het Disney-olifantje Jumbo. 

Jumbo heeft ook een formule voor XL-supermarkten, Jumbo Large genaamd.

Andere Supermarkt winkels in je stad

TIENDEO gebruikt cookies om zijn diensten aan te bieden, advertenties te personaliseren en verkeer te analyseren. U kunt uw privacyinstellingen aanpassen wanneer u maar wilt.