Tiendeo official website

Speciale Aanbieding

Nog 7 dagen

  Zoek je naar de beste Tanger Markt aanbiedingen?

  Als je op zoek bent naar de grootste Tanger Markt aanbiedingen ben je hier op het juiste adres. Hier op Tiendeo, hebben wij alle catalogi zodat je geen online promoties hoeft te missen van Tanger Markt of enige andere winkels in de Supermarkt categorie in jouw stad. Er is momenteel 1 Tanger Markt catalogus on Tiendeo. Blader door de nieuwste Tanger Markt catalogus "Speciale Aanbieding" geldig vanaf van 18/4 tot tot 2/5 en begin nu met sparen!

  Andere Supermarkt catalogi

  • Logo Lidl
  • Logo Jumbo
  • Logo Albert Heijn
  • Logo Aldi
  • Logo Makro
  • Logo Plus

  Tanger Markt, alle aanbiedingen binnen handbereik

  Tanger Markt

  Tanger supermarkt is begonnen als een kleinschalige kiplevancier in de jaren 80 en heeft met haar vijf winkels in Nederland en Belgie inmiddels naam gemaakt als dé multiculturele supermarkt van Nederland. Tanger staat bekend om haar brede aanbod van internatiolale producten uit onder andere Marokko, Turkije, Azië en Iran met een scherpe kwaliteit prijs verhouding.


  Tanger brengt regelmatig een folder uit met interessante aanbiedingen. Op Tiendeo wordt de Tanger folder wekelijks gepubliceerd en je vindt hier ook handige winkelinformatie als het adres en de openingstijden van de dischstbijzijnde Tanger supermarkt bij jou in de buurt. 

  Alle producten zijn 100 procent halal.

  Tanger heeft 7 vestigingen in Nederland.

  Begin jaren 80 begon Tanger als kipgroothandel.