Tiendeo official website

Lidl folder

Nog 9 dagen

Zoek je naar de beste Lidl aanbiedingen?

Als je op zoek bent naar de grootste Lidl aanbiedingen ben je hier op het juiste adres. Hier op Tiendeo, hebben wij alle catalogi zodat je geen online promoties hoeft te missen van Lidl of enige andere winkels in de Supermarkt categorie in jouw stad. Er zijn momenteel 4 Lidl catalogi on Tiendeo. Blader door de nieuwste Lidl catalogus "Lidl folder" geldig vanaf van 15/6 tot tot 26/6 en begin nu met sparen!

Andere Supermarkt catalogi

  • Logo Lidl
  • Logo Nettorama
  • Logo Dirk
  • Logo Aldi
  • Logo Albert Heijn
  • Logo Plus

Lidl, alle aanbiedingen binnen handbereik

Lidl, aanbiedingen en folder

Over Lidl

In de Lidl vind je scherp geprijsde producten op de bekroonde versafdeling, zoals vleeswarenkaas etc. Ook zijn er regelmatig interessante aanbiedingen in de Lidl folde te vinden. Bekijk daarom regelmatig de Lidl folder, zodat je geen aanbieding mist.

In de Lidl vind je verder een verrassend assortiment van handige woonartikelen, elektronica, maar ook fitness-kleding. Daarnaast biedt Lidl interessante services zoals de fotoservice en wie de deur niet uitwil, kan gebruik maken van de Lidl bestelservice.

Op Tiendeo wordt wekelijks de nieuwe Lidl folder gepubliceerd en kun je ook zien wat de openingstijden van de dichtsbijzijnde Lidl winkel zijn. 

Lidl werd in 1930 in Duitsland opgericht en heeft inmiddels ruim 10.000 winkels in Europa en de rest van de wereld. 

Onlangs opende Lidl de 400e winkel in Nederland.

Ook al is Lidl en Duits concern, produceert de supermarktketen toch een aantal producten speciaal voor Nederland. Denk daarbij aan Koningsdag of Sinterklaas

De Lidl folder is wekelijks één van de meest gelezen folders op Tiendeo.