Lidl folder

Nog 12 dagen
Open folder

Zoek je naar de beste Lidl aanbiedingen?

Als je op zoek bent naar de grootste Lidl aanbiedingen ben je hier op het juiste adres. Hier op Tiendeo, hebben wij alle catalogi zodat je geen online promoties hoeft te missen van Lidl of enige andere winkels in de Supermarkt categorie in jouw stad. Er zijn momenteel 5 Lidl catalogi on Tiendeo. Blader door de nieuwste Lidl catalogus "Lidl folder" geldig vanaf 03/09/2022 tot 08/10/2022 en begin nu met sparen!

Andere Supermarkt winkels

Lidl, alle aanbiedingen binnen handbereik

Lidl, aanbiedingen en folder

Over Lidl

In de Lidl vind je scherp geprijsde producten op de bekroonde versafdeling, zoals vleeswarenkaas etc. Ook zijn er regelmatig interessante aanbiedingen in de Lidl folde te vinden. Bekijk daarom regelmatig de Lidl folder, zodat je geen aanbieding mist.

In de Lidl vind je verder een verrassend assortiment van handige woonartikelen, elektronica, maar ook fitness-kleding. Daarnaast biedt Lidl interessante services zoals de fotoservice en wie de deur niet uitwil, kan gebruik maken van de Lidl bestelservice.

Op Tiendeo wordt wekelijks de nieuwe Lidl folder gepubliceerd en kun je ook zien wat de openingstijden van de dichtsbijzijnde Lidl winkel zijn. 

Lidl werd in 1930 in Duitsland opgericht en heeft inmiddels ruim 10.000 winkels in Europa en de rest van de wereld. 

Onlangs opende Lidl de 400e winkel in Nederland.

Ook al is Lidl en Duits concern, produceert de supermarktketen toch een aantal producten speciaal voor Nederland. Denk daarbij aan Koningsdag of Sinterklaas

De Lidl folder is wekelijks één van de meest gelezen folders op Tiendeo.

Alerts van Tiendeo

Ik wil de laatste Lidl folders en exclusieve aanbiedingen van Tiendeo in je stad ontvangen

Ik wil ook folders ontvangen van de Supermarkt categorie

Privacybeleid

Doorgaan naar Tiendeo

Download de Tiendeo app

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona