Tiendeo official website
Aanmelden voor onze nieuwsbrief
We staan op het punt nieuwe aanbiedingen te publiceren van Piet Klerkx.

Zoek je naar de beste Piet Klerkx aanbiedingen?

Als je op zoek bent naar de grootste Piet Klerkx aanbiedingen ben je hier op het juiste adres. Hier op Tiendeo, hebben wij alle catalogi zodat je geen online promoties hoeft te missen van Piet Klerkx of enige andere winkels in de Wonen & Meubels categorie in jouw stad. Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe aanbiedingen van Piet Klerkx en wees als eerste op de hoogte van onze beste aanbiedingen online. Terwijl je wacht kun je de nieuwste catalogi doorbladeren in de Wonen & Meubels categorie zoals de Tempur brochure "25% Korting Op geselecteerde producten" geldig vanaf van 4/6 tot tot 31/8.

Andere Wonen & Meubels catalogi

  • Logo Medipoint
  • Logo Kwantum
  • Logo Blokker
  • Logo IKEA
  • Logo JYSK
  • Logo Leen Bakker

Piet Klerkx, alle aanbiedingen binnen handbereik

Piet Klerkx

Piet Klerkx heeft niet voor niets de leus: Groots in wonen. Deze woonwinkel is geschikt voor nieuwe meubelen in je woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer.

In een bed van Piet Klerkx slapen is een heerlijke gewaarwording waar je uitgerust uit wakker wordt. Heb je geen zin om het bed in de winkel te bekijken? Dan kun je ook naar de Piet Klerkx online shop.

Bekijk voordat je naar de Piet Klerkx woonwinkel gaat de Piet Klerkx folder op Tiendeo. Hier kun je ook zien wat de Piet Klerkx openingstijden zijn en waar de adressen van Piet Klerkx zijn, zoals Piet Klerkx Waalwijk, Piet klerkx Amersfoort, Piet Klerkx Purmerend en andere filialen.

De Piet Klerkx is elke zondag geopend. Een goed uitje voor in het weekend om je te laten inspireren en je huis opnieuw in te richten.

Piet Klerkx verkoopt meubilair van Henders & Hazel, Artemide, Montel en vele andere merken.

Piet Klerkx is in 1929 begonnen met zijn meubelzaak in Waalwijk.