Favoriet

Blokker folder, aanbiedingen en kortingen

Favoriet

Blokker folder en Wonen en meubels in jouw stad

Voeg Blokker toe aan je favorieten!
Aanbiedingen van Blokker in the Amsterdam folder
AANBIEDING

Bekijk meer aanbiedingen

(2)

Alle folders en aanbiedingen van Blokker

Blokker is een graag geziene gast in iedere winkelstraat. In de folder met weekaanbiedingen vind je kortingen voor producten als wijnglazen en speelgoed.

Over Blokker

Bij Blokker vind je betaalbare huishoudelijke productenspeelgoed en cadeauartikelen met een goede kwaliteit. Vaak zijn deze producten in de aanbieding. Houd dan ook de Blokker folder goed in de gaten.  Blokker biedt een zeer breed assortiment aan. Behalve de handige huishoudelijke artikelen zoals waterkokersstaafmixers en mini-koelkasten vind je er ook decoratieve artikelen, tuinmeubelenspeelgoed en dv´s. Ook biedt Blokker een fotoservice aan.

Blokker brengt wekelijks een nieuwe  folder uit met zeer interesante aanbiedingen. Tevens is er in het buitenseizoen een tuincatalogus boordevol inspiratie voor de inrichting van je tuin. Regelmatig biedt Blokker speciale kortingsacties, bijvoorbeeld 50% korting op een dagje Duinrell of een speciale kortingskoopzondag. Voor de openingstijden van de Blokker bij jou in de buurt kijk je op Tiendeo, waar je ook alvast door de Blokker folder kan bladeren.  

De Blokker heeft soms een actie met treinkaartjes, bekijk de folder om te zien of die er deze maand ook bijzit.

In 1896 richtte Jacok en saapke Blokker de eerste winkel op in Hoorn.

Blokker is de grootste huishoudspeciaalzaak in Nederland en heeft meer dan 619 vestigingen verspreid door heel Nederland.

Het moederbedrijf van Blokker, genaamd Blokker Holding, exploiteert ook winkels als Leen Bakker, Marskramer en Bart Smit.

Blokker Holiding heeft in totaal 2825 winkels in 12 landen. 

Download de Tiendeo app
Nieuwe aanbiedingen!

Alerts van Tiendeo

Ik wil de laatste Blokker folders en exclusieve aanbiedingen van Tiendeo in je stad ontvangen

Bekijk onze Privacybeleid