Tiendeo official website

10% Ikea Family Korting*

Nog 3 dagen

Aanbiedingen van IKEA

Zoek je naar de beste IKEA aanbiedingen?

Als je op zoek bent naar de grootste IKEA aanbiedingen ben je hier op het juiste adres. Hier op Tiendeo, hebben wij alle catalogi zodat je geen online promoties hoeft te missen van IKEA of enige andere winkels in de Wonen & Meubels categorie in jouw stad. Er is momenteel 1 IKEA catalogus on Tiendeo. Blader door de nieuwste IKEA catalogus "10% Ikea Family Korting*" geldig vanaf van 13/9 tot tot 27/9 en begin nu met sparen!

Andere Wonen & Meubels catalogi

  • Logo Kwantum
  • Logo Blokker
  • Logo IKEA
  • Logo JYSK
  • Logo Leen Bakker
  • Logo Casa

IKEA, alle aanbiedingen binnen handbereik

De IKEA, inmiddels een Nederlandse woonwinkel, staat bekend om de jaarlijkse catalogus en grote vestigingen waar je alles voor je huis voordelig koopt.

Over IKEA

De winkels hebbenook een restaurant waar de hongerige shoppers van Zweedse gerechten kunnen genieten (inclusief Zweedse gehaktballetjes) en er is ook een bewaakte speelruimte, waardoor ouders relatief rustig kunnen winkelen. 

De meeste IKEAS zijn 7 dagen per week geopend, sommige winkels hebben speciale koopzondagen. Om te bekijken welke IKEA zondag geopend is, kun je op Tiendeo kijken.  

Het IKEA concept staat alom bekend om haar meubels die de koper zelf in elkaar moet zetten en om haar unieke winkelervaring.

Zo is IKEA begonnen

IKEA, opgericht in 1943 door de 17-jarige Zweed, Ingvar Kamprad, is vandaag de dag ´s werelds grootste meubelwinkel met meer dan 349 winkels in 43 landen.

De eerste Nederlandse winkel werd geopend in 1978 in Sliedrecht en sindsdien is het concern een enorm succes bij de Nederlanders.

De showrooms zijn ontworpen in een one-way-out, waardoor de klanten worden gestimuleerd alle artikelen en de winkel in haar geheel te zien.  

Dus of je nu een bank of een aantal nieuwe potten en pannen nodig hebt, een dagje uit naar IKEA is een unieke ervaring waar Scandinavisch design en kwaliteit voor elk budget samenkomen. 

IKEA FAMILY

IKEA biedt de IKEA FAMILY, waar leden regelmatig nieuws en speciale kortingen ontvangen in het restaurant en op reguliere producten. Ook hebben leden toegang tot het IKEA FAMILY assortiment en ontvangen zij uitnodigingen voor speciale evenementen en workshops bedoeld om kennis over trends in woninginrichting te delen. Je kunt je eenvoudig en gratis hiervoor aanmelden.