Aanbiedingen van Leen Bakker

Andere gebruikers bekeken ook

Alerts van Tiendeo

Ik wil de laatste Leen Bakker folders en exclusieve aanbiedingen van Tiendeo in je stad ontvangen

Ik wil ook folders ontvangen van de categorie

Privacybeleid

Andere Wonen & Meubels winkels in je stad

Leen Bakker, alle aanbiedingen binnen handbereik

Leen Bakker is één van de grootste woningspeciaalzaken van Nederland. De winkel heeft vaak leuke aanbiedingen voor banken, bedden en andere meubels in de aanbieding. Je vindt deze in de Leen Bakker folder.

Over Leen Bakker

Leen bakker is een zeer voordelige winkel voor jouw totale woninginrichting. Je kunt uit een breed assortiment artikelen kiezen van meubelen, zoals banken en kasten tot bedden en gordijnen. Natuurlijk ook Leen Bakker matrassen. Ook heeft Leenbakker een aantrekkelijk aanbod van tuinmeubelen. Niet alleen voordelig, maar ook van goede kwaliteit.

Bovendien heeft Leenbakker altijd wel kortingsacties die in de Leen Bakker folder of de Leenbakker folder online, staan. De koopzondag varieert per filiaal. Raadpleeg tiendeo.nl voor de Leen Bakker openingstijden van de verschillende winkels, zoals de Leen Bakker Amsterdam, Leen Bakker Groningen en de Leen Bakker Zwolle.

Leen Bakker heeft inmiddels ook een succesvolle en gebruiksvriendelijke online store naast de ruim 133 woonwinkels in binnen- en buitenland. Sinds 1953 heeft Leen Bakker een rappe groeispurt gemaakt. In dat jaar toverde de zoon van Leen Bakker de tapijtwinkel van zijn vader om tot een woonboulevard en breidde het imperium snel uit. In 1988 werd het concern overgenomen door het moederbedrijf van Blokker.