Tiendeo official website

Aanbiedingen Leen Bakker

Meer dan een maand

  Aanbiedingen van Leen Bakker

  Zoek je naar de beste Leen Bakker aanbiedingen?

  Als je op zoek bent naar de grootste Leen Bakker aanbiedingen ben je hier op het juiste adres. Hier op Tiendeo, hebben wij alle catalogi zodat je geen online promoties hoeft te missen van Leen Bakker of enige andere winkels in de Wonen & Meubels categorie in jouw stad. Er is momenteel 1 Leen Bakker catalogus on Tiendeo. Blader door de nieuwste Leen Bakker catalogus "Aanbiedingen Leen Bakker" geldig vanaf van 25/10 tot tot 25/10 en begin nu met sparen!

  Andere Wonen & Meubels catalogi

  • Logo Kwantum
  • Logo Blokker
  • Logo IKEA
  • Logo JYSK
  • Logo Leen Bakker
  • Logo Casa

  Leen Bakker, alle aanbiedingen binnen handbereik

  Leen Bakker is één van de grootste woningspeciaalzaken van Nederland. De winkel heeft vaak leuke aanbiedingen voor banken, bedden en andere meubels in de aanbieding. Je vindt deze in de Leen Bakker folder.

  Over Leen Bakker

  Leen bakker is een zeer voordelige winkel voor jouw totale woninginrichting. Je kunt uit een breed assortiment artikelen kiezen van meubelen, zoals banken en kasten tot bedden en gordijnen. Natuurlijk ook Leen Bakker matrassen. Ook heeft Leenbakker een aantrekkelijk aanbod van tuinmeubelen. Niet alleen voordelig, maar ook van goede kwaliteit.

  Bovendien heeft Leenbakker altijd wel kortingsacties die in de Leen Bakker folder of de Leenbakker folder online, staan. De koopzondag varieert per filiaal. Raadpleeg tiendeo.nl voor de Leen Bakker openingstijden van de verschillende winkels, zoals de Leen Bakker Amsterdam, Leen Bakker Groningen en de Leen Bakker Zwolle.

  Leen Bakker heeft inmiddels ook een succesvolle en gebruiksvriendelijke online store naast de ruim 133 woonwinkels in binnen- en buitenland. Sinds 1953 heeft Leen Bakker een rappe groeispurt gemaakt. In dat jaar toverde de zoon van Leen Bakker de tapijtwinkel van zijn vader om tot een woonboulevard en breidde het imperium snel uit. In 1988 werd het concern overgenomen door het moederbedrijf van Blokker.