Advertentie

Prominent Black Friday

Vervalt vandaag

Zoek je naar de beste Prominent aanbiedingen?

Als je op zoek bent naar de grootste Prominent aanbiedingen ben je hier op het juiste adres. Hier op Tiendeo, hebben wij alle catalogi zodat je geen online promoties hoeft te missen van Prominent of enige andere winkels in de Wonen & Meubels categorie in jouw stad. Er is momenteel 1 Prominent catalogus on Tiendeo. Blader door de nieuwste Prominent catalogus "Prominent Black Friday" geldig vanaf 14/11/2022 tot 06/12/2022 en begin nu met sparen!

Andere Wonen & Meubels winkels

Prominent, alle aanbiedingen binnen handbereik

Prominent

Prominent is een meubelwinkel voor stoelen en banken. Deze stoelen en banken zijn speciaal gemaakt om in te ontspannen. Prominent spreekt dan ook van relaxbanken en relaxstoelen. Bij Prominent kunt u ook zitadvies krijgen om de perfecte stoel of bank te krijgen waardoor je lichaam zich optimaal kan ontspannen. Een echte designerstoel speciaal voor jouw lichaam.

Prominent heeft meerdere showrooms door heel Nederland en zes outlet winkels. Prominent heeft geen online shop. Bekijk de folder op Tiendeo voor aanbiedingen. Op Tiendeo staan ook de adressen en openingstijden van de showrooms van Prominent. 

Alerts van Tiendeo

Ik wil de laatste Prominent folders en exclusieve aanbiedingen van Tiendeo in je stad ontvangen

Ik wil ook folders ontvangen van de Wonen & Meubels categorie

Privacybeleid

Doorgaan naar Tiendeo

Download de Tiendeo app

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona