Tiendeo official website

Kwantum Folder - 2024k Thema Folder Local Craft Wk20-21

Nog 9 dagen

Zoek je naar de beste Kwantum aanbiedingen?

Als je op zoek bent naar de grootste Kwantum aanbiedingen ben je hier op het juiste adres. Hier op Tiendeo, hebben wij alle catalogi zodat je geen online promoties hoeft te missen van Kwantum of enige andere winkels in de Wonen & Meubels categorie in jouw stad. Er zijn momenteel 3 Kwantum catalogi on Tiendeo. Blader door de nieuwste Kwantum catalogus "Kwantum Folder - 2024k Thema Folder Local Craft Wk20-21" geldig vanaf van 13/5 tot tot 27/5 en begin nu met sparen!

Andere Wonen & Meubels catalogi

  • Logo DB keukens
  • Logo Flits
  • Logo Binnen
  • Logo InstalCenter
  • Logo AltijdGoedSlapen
  • Logo Bedding House

Kwantum, alle aanbiedingen binnen handbereik

De Kwantum is alk jaren een begrip in woonminnend Nederland, met mer dan 100 grote woonwinkels. De keten staat bekend om de simpele discountformule en je koopt er gordijnen, vloeren en andere materialen voor in huis.

Over Kwantum

Kwantum, oorspronkelijk opgericht als de Kwantum hallen, heeft met zijn discountformule al meer dan 35 jaar ervaring als dé woninginrichter. Kwantum biedt scherpe aanbiedingen op gebied van vloerbedekking, vloerkleden, Kwantum gordijnen, Kwantum behang en andere raambekleding. Maar ook vind je er lampen, behang en tuinmeubelen tegen de laagste prijs. 

Zo is Kwantum begonnen

in 1976 begon Kwantum Hallen, de voorloper van Kwantum, in Woudenberg. De formule was een groot succes en breidde dan ook snel uit naar de rest van Nederland. In 2008 bereikte Kwantum de mijlpaal van 100 winkels. Omdat Kwantum ook België wilde veroveren, werd het hoofdkantoor en distributie verplaatst van Amsterdam naar het Brabantse Tilburg. In 2010 opende de eerste Belgische vestiging van Kwantum

In de actuele Kwantum folder kun je zien of er bijvoorbeeld een tapijt of laminaat aanbieding is. Voor bestellingen online geldt regelmatig een kortingscode. In veel winkels is er een Kwantum koopzondag. Raadpleeg daarnaast Tiendeo.nl voor Kwantum openingstijden. Gordijnen en andere raambekleding kan bij Kwantum op maat gemaakt worden. Kwantum heeft ook Pinterest en Instagram voor wooninspiratie.