Aanbiedingen van Kwantum

Andere gebruikers bekeken ook

Alerts van Tiendeo

Ik wil de laatste Kwantum folders en exclusieve aanbiedingen van Tiendeo in je stad ontvangen

Ik wil ook folders ontvangen van de categorie

Privacybeleid

Andere Wonen & Meubels winkels in je stad

Alle folders en aanbiedingen van Kwantum

De Kwantum is alk jaren een begrip in woonminnend Nederland, met mer dan 100 grote woonwinkels. De keten staat bekend om de simpele discountformule en je koopt er gordijnen, vloeren en andere materialen voor in huis.

Over Kwantum

Kwantum, oorspronkelijk opgericht als de Kwantum hallen, heeft met zijn discountformule al meer dan 35 jaar ervaring als dé woninginrichter. Kwantum biedt scherpe aanbiedingen op gebied van vloerbedekking, vloerkleden, Kwantum gordijnen, Kwantum behang en andere raambekleding. Maar ook vind je er lampen, behang en tuinmeubelen tegen de laagste prijs. 

Zo is Kwantum begonnen

in 1976 begon Kwantum Hallen, de voorloper van Kwantum, in Woudenberg. De formule was een groot succes en breidde dan ook snel uit naar de rest van Nederland. In 2008 bereikte Kwantum de mijlpaal van 100 winkels. Omdat Kwantum ook België wilde veroveren, werd het hoofdkantoor en distributie verplaatst van Amsterdam naar het Brabantse Tilburg. In 2010 opende de eerste Belgische vestiging van Kwantum

In de actuele Kwantum folder kun je zien of er bijvoorbeeld een tapijt of laminaat aanbieding is. Voor bestellingen online geldt regelmatig een kortingscode. In veel winkels is er een Kwantum koopzondag. Raadpleeg daarnaast Tiendeo.nl voor Kwantum openingstijden. Gordijnen en andere raambekleding kan bij Kwantum op maat gemaakt worden. Kwantum heeft ook Pinterest en Instagram voor wooninspiratie.