Tiendeo official website
Aanmelden voor onze nieuwsbrief
We staan op het punt nieuwe aanbiedingen te publiceren van MultiVlaai.

Zoek je naar de beste MultiVlaai aanbiedingen?

Als je op zoek bent naar de grootste MultiVlaai aanbiedingen ben je hier op het juiste adres. Hier op Tiendeo, hebben wij alle catalogi zodat je geen online promoties hoeft te missen van MultiVlaai of enige andere winkels in de Supermarkt categorie in jouw stad. Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe aanbiedingen van MultiVlaai en wees als eerste op de hoogte van onze beste aanbiedingen online. Terwijl je wacht kun je de nieuwste catalogi doorbladeren in de Supermarkt categorie zoals de Jumbo brochure "Jumbo folder" geldig vanaf van 18/7 tot tot 1/8.

Andere Supermarkt catalogi

  • Logo Lidl
  • Logo Dirk
  • Logo Plus
  • Logo Aldi
  • Logo Nettorama
  • Logo Jumbo

MultiVlaai, alle aanbiedingen binnen handbereik

MultiVlaai

MulitVlaai is een winkel voor heerlijke vlaaien en taarten. Daar kunnen afbeeldingen op worden geplaatst waardoor deze winkel perfect is voor een verjaardagstaart of de viering van een jubileum.

Om een taart bestellen kan eenvoudig bij MultiVlaai. Bekijk voordat je naar de MultiVlaai winkel gaat de MultiVlaai folder online op tiendeo voor de laatste aanbiedingen en de kortingscode MultiVlaai.

Op Tiendeo kun je ook de openingstijden en adressen van MultiVlaai vinden, zoals de MultiVlaai Amserdam en de MultiVlaai Zwolle.

 

Bij MultiVlaai kun je ook terecht voor biologische, lactose vrije en glutenvrije taarten. Die kun je zelfs zakelijk bestellen.

MuliVlaai verkoopt allerlei soorten taarten, zoals de Brownie Fudge taart, Slagroomtaart en zelf ontworpen taarten.

In september 1986 opende de eerste MulitVlaai winkel haar deuren in Amsterdam.