Tiendeo official website
Aanmelden voor onze nieuwsbrief
We staan op het punt nieuwe aanbiedingen te publiceren van Max ICT.

Zoek je naar de beste Max ICT aanbiedingen?

Als je op zoek bent naar de grootste Max ICT aanbiedingen ben je hier op het juiste adres. Hier op Tiendeo, hebben wij alle catalogi zodat je geen online promoties hoeft te missen van Max ICT of enige andere winkels in de Computers & Elektronica categorie in jouw stad. Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe aanbiedingen van Max ICT en wees als eerste op de hoogte van onze beste aanbiedingen online. Terwijl je wacht kun je de nieuwste catalogi doorbladeren in de Computers & Elektronica categorie zoals de EP brochure "EP Folder 1" geldig vanaf van 12/4 tot tot 21/4.

Andere Computers & Elektronica catalogi

  • Logo Media Markt
  • Logo Expert
  • Logo BCC
  • Logo EP
  • Logo Electroworld
  • Logo HP

Max ICT, alle aanbiedingen binnen handbereik

Max ICT

MyCom verkoopt computers in de vorm van laptops en pc's. Dat is niet het enige want ook voor tablets en gameconsoles ben je bij MyCo aan het juiste adres. Elektronische gatgets zoals smartphones, smartwatches en bijpassende accessoires. Ook voor roadtrips kun je bij MyCom navigatiesystemen aankopen.

 

MyCom heeft meerdere winkels in Nederland, waaronder in Amsterdam en Eindhoven. De MyCom Veiling is een online marktplaats waar je kunt bieden op verschillende producten. De openingstijden van de winkel bij jou in de buurt zijn op Tiendeo te vinden.

MyCom heeft ook een onlineshop.

My Com heeft 42 winkels in heel Nederland.

MyCom is in 1996 opgericht door Steven Bakker.

MyCom heeft 1400 werknemers.