Tiendeo official website
Aanmelden voor onze nieuwsbrief
We staan op het punt nieuwe aanbiedingen te publiceren van Ziggo.

Zoek je naar de beste Ziggo aanbiedingen?

Als je op zoek bent naar de grootste Ziggo aanbiedingen ben je hier op het juiste adres. Hier op Tiendeo, hebben wij alle catalogi zodat je geen online promoties hoeft te missen van Ziggo of enige andere winkels in de Computers & Elektronica categorie in jouw stad. Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe aanbiedingen van Ziggo en wees als eerste op de hoogte van onze beste aanbiedingen online. Terwijl je wacht kun je de nieuwste catalogi doorbladeren in de Computers & Elektronica categorie zoals de Max ICT brochure "Vakantiegeld Deals!" geldig vanaf van 11/7 tot tot 21/7.

Andere Computers & Elektronica catalogi

  • Logo KPN
  • Logo Expert
  • Logo Media Markt
  • Logo BCC
  • Logo Odido
  • Logo Phone House

Ziggo, alle aanbiedingen binnen handbereik

Ziggo is marktleider op het gebied van televisie, internet en (mobiele) telefonie. Bij Tiendeo vind je kortingscodes voor voordelige Ziggo abonnementen.

Over Ziggo

Ziggo is een bekende internet- en televisieprovider. Het telecombedrijf is tegenwoordig hoofdsponser van voetbalclub Ajax Amsterdam en heeft zijn naam verbonden aan de grootste concertzaal van Nederland: de Ziggo Dome. 

Met Ziggo alles in 1 heb je internet, televisie en telefonie van Ziggo. Hierdoor krijg je extra voordeel. Bekijk ook de Ziggo folder op Tiendeo voor een speciale Ziggo aanbieding, bijvoorbeeld Ziggo pakkettenZiggo digitale tv en Ziggo glasvezel voor super snel internet. Als je gebruik maakt van Ziggo krijg je een Ziggo webmail en kun je op Mijn Ziggo alle belangrijke informatie over jouw account bekijken.

Met de storingschecker van Ziggo kun je zien of er een (landelijkse) storing is.

Ziggo is in 2007 ontstaan na een fusie vanuit meerdere telecombedrijven en heeft in 2008 zijn naam gekregen.

Ziggo is een dochteronderneming van Liberty Global.

Ga naar de officiële website van Ziggo.