Tiendeo official website
Aanmelden voor onze nieuwsbrief
We staan op het punt nieuwe aanbiedingen te publiceren van KPN.

Zoek je naar de beste KPN aanbiedingen?

Als je op zoek bent naar de grootste KPN aanbiedingen ben je hier op het juiste adres. Hier op Tiendeo, hebben wij alle catalogi zodat je geen online promoties hoeft te missen van KPN of enige andere winkels in de Computers & Elektronica categorie in jouw stad. Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe aanbiedingen van KPN en wees als eerste op de hoogte van onze beste aanbiedingen online. Terwijl je wacht kun je de nieuwste catalogi doorbladeren in de Computers & Elektronica categorie zoals de Telecombinatie brochure "EK Deals!" geldig vanaf van 14/6 tot tot 26/6.

Andere Computers & Elektronica catalogi

  • Logo KPN
  • Logo Expert
  • Logo Media Markt
  • Logo BCC
  • Logo Odido
  • Logo Phone House

KPN, alle aanbiedingen binnen handbereik

KPN is de beroemdste telefoonprovider van Nederland en staat nu ook bekend om de abonnementen voor mobiele telefonie en internet.

Over KPN

KPN is eeen aanbieder van mobiele en vaste telefoonabonnementen, internetverbindingen en televisie. Zoals KPN ineractieve tv. Op mijn KPN kun je nieuwe abonnementen afsluiten en andere diensten inschakelen, zoals de KPN webmail. Om op de hoogte te blijven van belangrijk nieuws ga je naar KPN vandaag

Wil jij een nieuw abonnement afsluiten of iets erandren? Bekijk dan de KPN folder online op Tieneo. Daarna bel je de klantenservice KPN voor extra informatie of om de KPN aanbieding rond te maken. KPN heeft ook een streaming abonnement voor Smart TV's.


De KPN - die vroeger bekend stond als de PTT - bestaat al meer dan 150 jaar en hield zich vroeger vooral bezig met vaste telefonie. Daarmee is het bedrijf verantwoordelijk voor het grootste deel van de infrastructuur die nu gebruikt wordt voor telefonie en internet. Inmiddels mogen ook andere telecombedrijven gebruik maken van die infrastructuur. Tegenwoordig is KPN een modern bedrijf en heeft de provider nog steeds een groot deel van de markt in handen.