Vind KPN in je stad

De meest populaire aanbiedingen van Computers & Elektronica

Alle folders en aanbiedingen van KPN

KPN is de beroemdste telefoonprovider van Nederland en staat nu ook bekend om de abonnementen voor mobiele telefonie en internet.

Over KPN

KPN is eeen aanbieder van mobiele en vaste telefoonabonnementen, internetverbindingen en televisie. Zoals KPN ineractieve tv. Op mijn KPN kun je nieuwe abonnementen afsluiten en andere diensten inschakelen, zoals de KPN webmail. Om op de hoogte te blijven van belangrijk nieuws ga je naar KPN vandaag

Wil jij een nieuw abonnement afsluiten of iets erandren? Bekijk dan de KPN folder online op Tieneo. Daarna bel je de klantenservice KPN voor extra informatie of om de KPN aanbieding rond te maken. KPN heeft ook een streaming abonnement voor Smart TV's.


De KPN - die vroeger bekend stond als de PTT - bestaat al meer dan 150 jaar en hield zich vroeger vooral bezig met vaste telefonie. Daarmee is het bedrijf verantwoordelijk voor het grootste deel van de infrastructuur die nu gebruikt wordt voor telefonie en internet. Inmiddels mogen ook andere telecombedrijven gebruik maken van die infrastructuur. Tegenwoordig is KPN een modern bedrijf en heeft de provider nog steeds een groot deel van de markt in handen. 

Andere Computers & Elektronica winkels in je stad

TIENDEO gebruikt cookies om zijn diensten aan te bieden, advertenties te personaliseren en verkeer te analyseren. U kunt uw privacyinstellingen aanpassen wanneer u maar wilt.