Tiendeo official website

Folder Expert

Net gepubliceerd

Zoek je naar de beste Expert aanbiedingen?

Als je op zoek bent naar de grootste Expert aanbiedingen ben je hier op het juiste adres. Hier op Tiendeo, hebben wij alle catalogi zodat je geen online promoties hoeft te missen van Expert of enige andere winkels in de Computers & Elektronica categorie in jouw stad. Er zijn momenteel 2 Expert catalogi on Tiendeo. Blader door de nieuwste Expert catalogus "Folder Expert" geldig vanaf van 17/6 tot tot 23/6 en begin nu met sparen!

Andere Computers & Elektronica catalogi

  • Logo KPN
  • Logo Expert
  • Logo Media Markt
  • Logo BCC
  • Logo Odido
  • Logo Phone House

Expert, alle aanbiedingen binnen handbereik

Expert

Expert is een vakspeciaalzaak met een breed assortiment aan electronische artikelen. Je kunt er bijvoorbeeld een wasmachine, koelkast, inbouw apparaten, een vriezer en droger kopen, maar ook een tv of een tablet. Alle Expert winkels worden geleid door zelfstandige ondernemers waarbij deskundig advies, een perfecte service en uitstekende garanties hoog in het vaandel staan. 

Er is een zeer ruime keuze van alle vooraanstaande merken zowel in electonica, computers als verschillende media en je krijgt vaak een aantrekkelijke korting. Kijk in de Expert folder voor aanbiedingen op tiendeo.nl voor de openingstijden van de vele Expert winkels, zoals de Expert Deurne.

Expert heeft lke week een speiale aanbieding: De Weektopper!

Expert is in 1967 opgericht.

Expert heeft 150 winkels in Nederland.