Tiendeo official website
Aanmelden voor onze nieuwsbrief
We staan op het punt nieuwe aanbiedingen te publiceren van Dixons.

Zoek je naar de beste Dixons aanbiedingen?

Als je op zoek bent naar de grootste Dixons aanbiedingen ben je hier op het juiste adres. Hier op Tiendeo, hebben wij alle catalogi zodat je geen online promoties hoeft te missen van Dixons of enige andere winkels in de Computers & Elektronica categorie in jouw stad. Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe aanbiedingen van Dixons en wees als eerste op de hoogte van onze beste aanbiedingen online. Terwijl je wacht kun je de nieuwste catalogi doorbladeren in de Computers & Elektronica categorie zoals de Max ICT brochure "Vakantiegeld Deals" geldig vanaf van 21/5 tot tot 31/5.

Andere Computers & Elektronica catalogi

  • Logo Staples
  • Logo Teufel
  • Logo Dell
  • Logo Carl Zeiss
  • Logo Smart2have
  • Logo Bconnect

Dixons, alle aanbiedingen binnen handbereik

Dixons

De Dixons is de winkel waar je naartoe gaat voor een nieuwe laptop. Ze verkopen laptops van allerlei merken van HP tot Apple. Ook voor een nieuwe smartphone ga je naar de Dixons, dan kun je er gelijk een goed abonnement bij krijgen. Ook tablets en andere leuke accessoires voor je elektronica koop je bij de Dixons.

Natuurlijk ga je niet alleen voor de werkspullen naar de Dixons. De echte gamer kan zijn hart ophalen in deze winkel met de ps4, XBOX one en andere gameconsoles.

De Dixons brengt af en toe een folder uit. Bekijk de laatste folde raanbiedingen op Tiendeo. Ook kun je zien welke Dixons bij jou in de buurt zit en wat de openingstijden van de Dixons zijn op Tiendeo.

Dixons geeft drie jaar garantie op Apple hardware!

Dixons heeft bijna 100 winkels in heel Nederland.

De producten van Dixns worden 7 dagen per week bezorgd.