Tiendeo official website

Hema Korting

Nog 6 dagen

  Zoek je naar de beste Hema aanbiedingen?

  Als je op zoek bent naar de grootste Hema aanbiedingen ben je hier op het juiste adres. Hier op Tiendeo, hebben wij alle catalogi zodat je geen online promoties hoeft te missen van Hema of enige andere winkels in de Warenhuis categorie in jouw stad. Er is momenteel 1 Hema catalogus on Tiendeo. Blader door de nieuwste Hema catalogus "Hema Korting" geldig vanaf van 26/2 tot tot 10/3 en begin nu met sparen!

  Andere Warenhuis catalogi

  • Logo Action
  • Logo Hema
  • Logo Wibra
  • Logo Van Cranenbroek
  • Logo Xenos
  • Logo Big Bazar

  Hema, alle aanbiedingen binnen handbereik

  Bij de oer-Hollandse winkelketen Hema vind je pannen, kleding, make-up wekelijks in de Hema folder.

  Over Hema

  De Hema is Nederlands bekendste warenhuis dat in 1926 voor het eerste haar deuren opende in Amsterdam. Inmiddels heeft Hema meer dan 500 winkels in het gehele land. Hema is een typisch Nederlandse winkel die staat voor eenvoud, kwaliteit en eerlijkheid. De Hema is bekend om haar fotoservice, gebak en andere diensten als verzekeringen. Of wat te denken van de iconische rookworst van Hema?

  Hema heeft als missie om het leven leuker en makkelijker te maken. Je vindt er een bijzondere combinatie van spullen die je dagelijks nodig hebt zoals fietsaccessoires, ondergoed en handschoenen en sjaals. Ook kun je er terecht voor je woonaccessoires als gordijnen, handdoeken en keukenapparatuur

  Vaak heeft de Hema acties voor speciale gelegenheden zoals Carnaval of Koningsdag. Ook heeft Hema vaak korting op leuke uitjes zoals een dagje naar dierentuin Blijdorp of Efteling.

  Hema heeft meer dan 10.000 werknemers in dienst. Op dit moment heeft Hema meer dan 600 winkels in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Spanje en Engeland. De beroemde warme rookworst van Hema wordt sinds 1936 verkocht.

  Het gehele assortiment van Hema is ook te koop bij de gebruiksvriendelijke webshop Hema.nl. Je kunt op de website ook van de Hema fotoservice gebruikmaken.