Hema folder, aanbiedingen en kortingen

Hema folder en Warenhuis in jouw stad

  • Aanbiedingen
Voeg Hema toe aan je favorieten!
Hema: Gratis thuisbezorgd!
AANBIEDING
Voeg Conrad toe aan je favorieten!
5% korting op alle Producten!
CODE
Voeg Manutan toe aan je favorieten!
Aanbiedingen van Manutan in the Amsterdam folder
CODE

Bekijk meer aanbiedingen

(5)

Alle folders en aanbiedingen van Hema

Bij de oer-Hollandse winkelketen Hema vind je pannen, kleding, make-up wekelijks in de Hema folder.

Over Hema

De Hema is Nederlands bekendste warenhuis dat in 1926 voor het eerste haar deuren opende in Amsterdam. Inmiddels heeft Hema meer dan 500 winkels in het gehele land. Hema is een typisch Nederlandse winkel die staat voor eenvoud, kwaliteit en eerlijkheid. De Hema is bekend om haar fotoservice, gebak en andere diensten als verzekeringen. Of wat te denken van de iconische rookworst van Hema?

Hema heeft als missie om het leven leuker en makkelijker te maken. Je vindt er een bijzondere combinatie van spullen die je dagelijks nodig hebt zoals fietsaccessoires, ondergoed en handschoenen en sjaals. Ook kun je er terecht voor je woonaccessoires als gordijnen, handdoeken en keukenapparatuur

Vaak heeft de Hema acties voor speciale gelegenheden zoals Carnaval of Koningsdag. Ook heeft Hema vaak korting op leuke uitjes zoals een dagje naar dierentuin Blijdorp of Efteling.

Hema heeft meer dan 10.000 werknemers in dienst. Op dit moment heeft Hema meer dan 600 winkels in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Spanje en Engeland. De beroemde warme rookworst van Hema wordt sinds 1936 verkocht.

Het gehele assortiment van Hema is ook te koop bij de gebruiksvriendelijke webshop Hema.nl. Je kunt op de website ook van de Hema fotoservice gebruikmaken. 

Ga naar de officiële website van Hema

Download de Tiendeo app
Nieuwe aanbiedingen!

Alerts van Tiendeo

Ontvang de nieuwste folder van
Hema in je stad per e-mail.

Bekijk onze Privacybeleid